Schoolhoofd Sanatan Dharmschool tijdelijk ontlast van werkzaamheden

9

Het schoolbestuur van het Sanatan Dharm Bijzonder Onderwijs, heeft het schoolhoofd van de basisschool, tegen wie een leerkracht onlangs een politiezaak heeft gemaakt van seksueel molest op de werkvloer, tijdelijk ontlast van zijn werkzaamheden.

Het politioneel onderzoek is nog gaande. Het schoolbestuur wacht het resultaat af. De vrouw is zodanig getraumatiseerd van het gebeuren dat zij momenteel onder behandeling van een psychiater is.

Volgens bekomen informatie is het slachtoffer minstens twee keer in het bijzijn van leerlingen seksueel gemolesteerd door de schoolleider. De leerkracht zou de man duidelijk hebben gemaakt dat ze geen interesse in zijn ‘sekslusten’ heeft en vanaf dat moment wordt zij onheus behandeld en wordt er rancune toegepast.

De schoolleider zou reeds vier keer eerder in opspraak zou zijn gekomen, vanwege seksueel molest. Een informant beweerde dat de man beschermd wordt door het schoolbestuur.


9 REACTIES

 1. Het schoolhoofd heeft duidelijk last van een ‘hebi’. Goed dat het schoolbestuur hem.tijdelikk ontlast heeft. Nu kan hij zich tzerugtrekken in zijn huis om ervoor te zorgen dat hij zichzelf eigenhandig ontlast van de ‘hebi’ wasr hij last van heeft.
  gemodereerd

 2. Nounounou, seksueel molest en zó getraumatiseerd dat je naar een psychiater moet? Get a life; geef die man een flinke klap op zijn smoel en hij kent meteen zijn plaats. Vrouwen in Suriname moeten leren voor zichzelf op te komen en niet altijd in de slachtofferrol vervallen.
  gemodereerd

 3. De wet sexuele harrasmen op de werkvloer moet snel aangenomen worden. De vrouwen in de DNA moeten een keer samen werken.
  gemodereerd

 4. Het feit op zich is al erg genoeg, maar in het bijzijn van leerlingen maakt het een veelvoud zo erg. Goed voorbeeld doet zich goed volgen, dat zien we bijna dagelijks in Suriname. Thuis opsluiten met een touw en een pistool, dan kan hij kiezen en de maatschappij geld besparen
  gemodereerd

 5. @Filla
  De vrouw is zodanig getraumatiseerd van het gebeuren dat zij momenteel onder behandeling van een psychiater is.

  Het is het slachtoffer dat onder behandeling van de psychiater staat en niet de verdachte. Beter lezen voordat men direct begint te tikken.
  gemodereerd

 6. Filia, jij bent of een man of een vrouw, die zo ‘mooi’ is, dat je nog nooit van je leven seksueel gemolesteerd bent door een van die monsters, die in Suriname vrouwen lastig vallen. Je moet als vrouw haast een Wonder Woman of een Super Girl zijn, om dat tuig van af te kunnen houden.
  gemodereerd

 7. Gebeurt dit niet op christelijke of islamitische scholen? Misschien zijn ze daar goed in het verzwijgen.
  Maar hoe dan ook, dit is een kwalijke zaak.
  gemodereerd

 8. @ papa Jantje uit livorno: ik heb het ook over de vrouw. Goed en begrijpelijk lezen is zo te zien verheven tot een kunst en daar moet men talent voor hebben. Alstublieft!!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.