zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieLeerkracht Sanatan Dharmschool doet aangifte seksueel molest tegen schoolleider

Leerkracht Sanatan Dharmschool doet aangifte seksueel molest tegen schoolleider

-

Does Travel - naar Suriname

Een leerkracht van een Sanatan Dharm basisschool in Suriname, heeft onlangs bij de politie aangifte van seksueel molest op de werkvloer gedaan tegen haar schoolleider. De vrouw is zodanig getraumatiseerd dat zij momenteel onder behandeling van een psychiater is.

Waterkant verneemt dat het slachtoffer minstens twee keer in het bijzijn van leerlingen seksueel is gemolesteerd door de schoolleider. De leerkracht zou de man duidelijk hebben gemaakt dat ze geen interesse in zijn ‘sekslusten’ heeft en vanaf dat moment wordt zij onheus behandeld en wordt er rancune toegepast.

De psychiater heeft de vrouw voor nu ziekte verlof gegeven, in afwachting op het onderzoek van de politie.

Vernomen wordt dat de schoolleider reeds vier keer eerder in opspraak zou zijn gekomen, vanwege seksueel molest. Een informant beweert dat de man beschermd wordt door het schoolbestuur van Sanatan Dharm.

“Ik snap in Godsnaam niet waarom het bestuur die smeerlap blijft handhaven. Ik hoop dat de politie deze zaak onpartijdig onderzoekt en de man strafrechtelijk vervolgt”, aldus de informant.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. De schoolleider is dus een repeat offender? De politie moet alle slachtoffers horen! Foei voor het school bestuur om hem te beschermen.

  Hij kan in Suriname concubines hebben zoveel hij wil. Waarom valt hij hard werkende en trouw aan hun echtgenoten vrouwen lastig?


  gemodereerd
 2. Hebben ze op school, geen hegge schaar ?
  Probleem is meteen opgelost !!! En deze leerkracht
  vindt hem niet knap en goed genoeg, anders had niet
  de krant gehaald!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Als dit maar niet gaat lijken op die affaire van de Vervuurts Bank. In feite hoort in elk arbeidscontract van iemand in een leidinggevende functie opgenomen te worden dat bij machtsmisbruik hij/zij op staande voet wordt ontslagen.
  Machtsmisbruik van leidinggevende posities is al heel lang een publiek geheim. Een andere mogelijkheid is een “me too” beweging oprichten door de slachtoffers om daders aan de schandpaal te nagelen. Dat zal ze leren.


  gemodereerd
 4. Deze vrouw is echt dom. Je had hem ergens moeten uitnodigen,en door een paar gasten (broer,neef ect.) wat lekkers gegeven. Voor eens en altijd afgeleerd.


  gemodereerd
 5. Als je ene vrij laat gaat het vaker gebeuren. Die van Hakrinbank mag vrij doen wat hij wilt, dan mag deze het ook.
  Ze zoekem hun slachtoffers uit.
  Hij zou ht niet na vertellen


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES