zaterdag, juni 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Gewapende criminelen houden automobilist onder schot bij poging tot roof

VIDEO: Gewapende criminelen houden automobilist onder schot bij poging tot roof

-

Does Travel - naar Suriname

Een 52-jarige ondernemer die net 500.000 SRD had gewisseld bij een cambio te Meerzorg en daarna vermoedelijk gevolgd is, is op klaarlichte dag aan de Hernhutterstraat onder schot gehouden door gewapende rovers (foto).

De ondernemer reed in zijn auto in de file aan de Hernhutterstraat. Ter hoogte van Awaradam renden de gewapende daders ineens op de auto van de ondernemer af. Deze trok snel op en sprintte weg met zijn voertuig. Daarbij raakte hij wel twee andere auto’s.

Dit alles is vastgelegd met een beveiligingscamera, waarvan enkele beelden hieronder te zien zijn.

Er zijn door de daders ter plaatse schoten gelost, maar niemand raakte gewond. De criminelen hebben niets kunnen buitmaken en verlieten de plaats in een auto. Het slachtoffer liep ook geen letsel op en reed meteen door naar de politie.

De voorkant van zijn auto heeft schade opgelopen vanwege de botsing met de andere voertuigen. De zaak is in onderzoek bij de Surinaamse politie.

Filmpje:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Het is toch opvallend dat in twee maanden tijd twee personen, die geld zijn gaan wisselen op.een cambio te Meerzorg, direct daarna belaagd werden door criminelen die hen beroofden of probeerden te beroven? Heet de cambio toevallig Cambio Bigi Mofo?


  gemodereerd
 2. Het wordt nu echt hoogste tijd dat de zg Sheriff, laat optreden
  tegen deze M##ng gespuis. Voer de doodstraf weer in man!
  Je zit daar gewoon om de eer als President, verder niks.
  Daarom hebben ze jouw, uitgejouwd in Apoera! Weg met alle
  ”Criminelen” ongeacht, nationaliteit en kleur (etnisch).

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Ik vind het jsmmer dat je niet over 1 van ze hebt gereden. Hoefde niet dood maar zou zn beroep niet meer kunnen uitoefenen.
  Sur id zo onveilig. Elke dag een paar berovingen en je hoort niemand van de regering hun bek open maken.
  Maar als zij van de centrale bank stelen nee roven en alles wat staatsolie en de multinationals inleveren dan krijg je dit


  gemodereerd
 4. Braka mang? Mars ga werken
  O nee noh je wacht op geld uit olie. nee jongen de olie wordt gebruikt om de uie van
  adien no moto te bakken
  oh jullie wachten op herstelbetaling.
  oh je hebrt geen tijd je moet gaan staken noh, ma je werkt toch niet, hoe kan je dan staken.
  Jonge, no lul me go staak, lul mie geest


  gemodereerd
 5. Misselijkmakend!

  De rest doet alsof het de normaalste zaak vd wereld is. Behalve de cam heeft natuurlijk niemand de daders gefilmd. ­čÖä

  Dit gaat wel erg ver!


  gemodereerd
 6. Ik zou dit tuig met alle liefde een gramaxone spuitje in hun reet willen geven.
  Ze zijn na didibrie de 2e grote vloek van Suriname.


  gemodereerd
 7. In zulke gevallen gewoon de belagers omver rijden. Al breken ze hun poten en armen of worden ze kreupel. Ze staan daar met een VUURWAPEN gericht op jouw, dus je mag overgaan tot zo’n actie om je leven te beschermen.

  In Brazili├ź rijden die mensen die rovers gewoon omver, al komt hij onder de auto terecht. Gewoon doorrijden, al breken ze hun benen. Je moet je leven beschermen, heel simpel. Gewoon die gasten omver rijden.


  gemodereerd
 8. Suriname is WILDWEST geworden
  Waar is het beschaafdheid gebleven?Sinds de jaren 80 is Suriname steeds maar achteruit gegaan. In 1980 heeft gedeelte van het leger een coup gepleegd. Vanaf die tijd begon Suriname WILDWEST te worden. De leger begon als WILDWEST te schieten op onschuldige mensen en zo hebben een bepaalde generaties overgenomen. Mensen die hard werken en streven voor beter Suriname, dan probeert de ene generatie de reputatie van Suriname te vernietigen. Deze groep generatie is met een pistool (lepel) pap opgevoed. Zij weten niet wat fatsoen is en hard werken om een toekomst op te bouwen, hun werk is stelen en te vernietige. Misschien is hun baas een van de coupleider uit 1980 en in opdracht van hem moeten zij zo gedragen. Volgens de generatie is de coupleider hun God. Ze zijn niet bang voor onze Vader in de hemel, maar wel voor de coupleider.

  ENIGE WAT IK VRAAG, ONZE VADER IN DE HEMEL BESCHERMD ONS LAND SURINAME, DE HARDE WERKERS, ARME MENSEN, MENSEN DIE ECHT MENEN MET SURINAME EN GEEN ZAKKENVULLERS ZIJN, DENK AAN DE BOUW VAN SURINAME, HELP DEZE ROVERS TE VERNIETIGEN EN OOK MENSEN DIE ANDERE PIJN DOEN, DIE ONSCHULDIGE KINDEREN MISBRUIKEN, AMEN ­čĄ▓­čĆ╝­čÖĆ­čĆ╝

  .


  gemodereerd
 9. Men moet eens nagaan of dit geen “inside job” is vanuit de cambio? Want waarom vallen de criminelen alleen personen aan die een groot bedrag komen wisselen en niet degenen die SRD 100 komen wisselen??
  Hoe komt de crimineel aan de info. Wie – wanneer – welk bedrag komt wisselen??. Kan ook zijn dat de ondernemer “verkeerde maties” toevertrouwd met financi├źle info.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES