dinsdag, februari 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameDc Bhola bespreekt samenwerkingsgebieden met Nederlandse ambassadeur

Dc Bhola bespreekt samenwerkingsgebieden met Nederlandse ambassadeur

-

Does Travel & Cadushi Tours

Districtscommissaris Ricardo Bhola van Paramaribo Noord-Oost, heeft op woensdag 10 augustus 2022 een beleefdheidsbezoek gebracht aan de Nederlandse ambassade in Paramaribo. De burgervader werd daarbij ontvangen door Henk van der Zwan, de ambassadeur van het Koninkrijk der Nederlanden in Suriname.

Tijdens het bezoek kwamen vele belangrijke onderwerpen ter sprake. Zowel dc Bhola en de Nederlandse ambassadeur benadrukten de historische band tussen de twee landen. De sterke familie en relationele verbindingen tussen de bewoners van beide landen werden bevestigd. De diplomatieke banden tussen beide landen zijn inmiddels op het hoogste niveau hersteld.

Momenteel wordt er verdere invulling gegeven daaraan. Er werden aftastende samenwerkingsverbanden besproken waaronder het uitwisselen van informatie en expertise op stedelijk niveau door Nederlandse partners. De Nederlandse ambassade zal in dat kader een tegenbezoek afleggen bij het commissariaat.

De ambassadeur kreeg tot slot een lokaal vervaardigd presentje van de burgervader aangeboden (foto).

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

6 REACTIES
 1. Nieuwe vorm van ontwikkelings hulp? Het is wel goed om een rijke EU vriend te hebben. Vooral nu de chinezen in UN verband Su gaatt onderzoeken voor rassendiscriminatie. De miljarden Su schuld ligt niet goed bij de chinezen. Zij vergeten hoe zij de Oeigoeren in Sinkian behandelen.


  gemodereerd
 2. De DC met beveiliging en sirene auto. Ik walg meer en meer van deze waardeloze figuren.
  Kijken jullie naar de straten. Geen vuilophaal want deze regering betaald niet.
  Mensen neem zaterdag je vuilzak mee. Alles op onafhankelijkheidsplein


  gemodereerd
 3. Bhola is ook Nederlander. Veel van die politieke prominenten hebben Nederlands of Amerikaans paspoort. Wanneer hun kinderen in het buitenland studeren en wonen dan moeten ze ook makkelijk kunnen reizen niet waar.
  Die ambassadeur laat zijn tanden zien want hij weet dat gasten als die Bhola grappenmakers zijn. Gewoon poppenkast.


  gemodereerd
 4. Debby 11 augustus 2022 Bij 13:02

  De DC met beveiliging en sirene auto. Ik walg meer en meer van deze waardeloze figuren.
  Kijken jullie naar de straten. Geen vuilophaal want deze regering betaald niet.
  Mensen neem zaterdag je vuilzak mee. Alles op onafhankelijkheidsplein
  —————————————————
  Waarom denk jij altijd zo? Omdat het hindostanen zijn? Zegt mij al genoeg over je.


  gemodereerd
 5. Wat is dat cadeau? Een kussen!!! Bhola….k’ba nanga spotoe…..ee zijn zoveel goede kunstenaar in Suriname die mooie schilderijen en houten beelden maken…was toch beter geweest ….maar een kussen…..no mang…ik weet niet of ik moet lachen of huilen. Sranan tja deng jereh….ik val elke keer weer vam de ene verbazing in de andere.
  Laten we hopen dat t geen kussen is hoor


  gemodereerd
 6. Iam , en die kinderen gaan dood van de honger omdat pa pa of ander pa niet werken , als ze nu het land gaan bewerken en gaan planten dan hadden die kinderen misschien een kans op leven , maar die gasten zijn gewoon lui , o ja die zien we hier ook in Suriname en jij weet wel wie
  debby en sandra is ook zeker de schuld van die witte man he met zijn blauwe oogjes he


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES