maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenEntertainment'Gewoon E Feestje' is terug op zaterdag 20 augustus

‘Gewoon E Feestje’ is terug op zaterdag 20 augustus

-

Does Travel - naar Suriname

Na twee jaar wachten is het eindelijk zo ver. De organisaties Tour De Su en Anything International welke bestaan uit de jonge ondernemers Jivi Malhoe, Khaliq Hasnoe, Nickolas Douglas, Dino Themen & Brendan Gummels hebben weer wat unieks in petto voor de Surinaamse feestgangers maar natuurlijk ook de Nederlandse toeristen.

Op zaterdag 20 augustus vindt er weer een gloednieuwe editie plaats van het underground event GEWOON E FEESTJE!

Na tal van volledig uitverkochte edities is het ook dit keer tijd om keihard te gaan feesten met het nieuwste talent van Suriname: DJ Gian Dani. Een jong talent van 19 jaar met een groot oog voor goede en passende muziek voor elke gelegenheid. Met specialiteiten als Dancehall, Urban and a touch of the Classics zal deze shining artist Suriname op haar grondvesten doen schudden. Gian Dani zegt zelf een zeer energie volle set neer te zetten op zaterdag 20 augustus.

Samen met DJ Gian Dani in de line up: DJ Kuyken, DJ Gini Grey en als kers op de taart DJ Oefmeister, hosted by Danni Minino. Een gevarieerde line up met voor een ieder wat wils. Muziek genres als Urban music, Dancehall, House music en natuurlijk het onvergetelijke Baile funk music om het helemaal compleet te maken.

De entree is tijdens dit evenement geheel gratis. De deuren gaan open vanaf 22:00 uur tot 05:00 uur. Wil je het liefst een eigen VIP pallet of VIP tafel. Bezoek dan de social media pagina’s van Anything International & Tour De Su.

De locatie bevindt zich aan de Gemenelandsweg #78 in the Warehouse. De meest excentrieke uitgaanslocatie van Suriname.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
 1. Als Surinamers net zoveel tijd en energie zouden gaan stoppen en blij zijn met veel vrije dagen als in het ondernemen zouden ze versteld staan hoeveel geld ze zouden verdienen.

  Ze zouden dan tot de ontdekking komen dat ondernemen beter is dan feest vieren en veel vrije dagen.

  Dit is een onderdeel waarvan de Surinamers nog heel duidelijk moet worden gemaakt. Ze daarvan bewust worden, het licht hebben gezien, zouden ze al die feest- en vrije dagen direct en helemaal afschaffen. Ze zouden gaan inzien dat geld verdienen en vrije dagen niet samen gaan. Met feest vieren, wordt hierin alleen geld verdiend voor degenen die hierin ondernemend bezig zijn.


  gemodereerd
 2. welke toerristen bedoelen ze , en uit welk land komen ze dan
  we zien hier wel veel mensen die op familie bezoek komen , maar velen zeggen , ons zie je niet meer in Suriname , een en al puinhoop , dus die komen ook niet op het e-feest , wie zal er dan op 20 augustus komen , alleen degenen die geld hebben zeker


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES