Jongeman tijdens gokken gestoken door ex-vriend van moeder

1
mes

De 23-jarige Donavan is donderdagavond tijdens het gokken, door de ex-vriend van zijn moeder gestoken met een mes. Dit gebeurde gisteren rond 20.30u aan de Ephraimzegenweg in Suriname.

Het slachtoffer was samen met zijn broer bij een bettingshop, waar de verdachte Clifton T., later ook ter plaatse kwam.

Op een gegeven moment ontstond er een woordenwisseling tussen de man en Ismaïl, de broer van Donavan, waarbij Clifton een mes tevoorschijn haalde. Donavan, die dit zag probeerde hen uit elkaar te halen. Bij die gelegenheid stak de verdachte hem tot twee keren in zijn borststreek.

Volgens de moeder van Donavan kwam haar zoon rennend en bloedend thuis aan. Ze bracht haar zoon snel naar de Spoedeisende Hulp, waar het slachtoffer ter observatie is opgenomen.

De moeder zegt aan de redactie van Waterkant.Net dat zij niet weet wat er bij de bettingshop is gebeurd. Zij vernam van anderen, dat haar ex-vriend met wie zij al 15 jaren geen relatie heeft, haar zoon heeft verwond met een mes.

Toen de politie van Latour ter plaatse verscheen was het slachtoffer reeds afgevoerd. Van de steekgrage verdachte ontbreekt nog elk spoor.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.