maandag, april 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie17-jarige verdachte dodelijke steekpartij Majosteeg meldt zich bij de politie

17-jarige verdachte dodelijke steekpartij Majosteeg meldt zich bij de politie

-

Does Travel - naar Suriname

De 17-jarige S.A. heeft zich vandaag bij de politie van Latour aangemeld. Hij wordt ervan verdacht de 17-jarige Rolly Mc-Pherson vrijdagmiddag met een mes te hebben doodgestoken, op zijn woonadres aan de Majosteeg in Suriname.

Het slachtoffer werd door twee jeugdige verdachten aangevallen, waarbij S. hem de fatale steekverwonding in zijn buikstreek toegebracht. Toen de politie van Latour ter plaatse arriveerde bleek, dat het slachtoffer van Guyanese afkomst, geen teken van leven vertoonde.

Een van de vermoedelijke jeugdige voortvluchtige verdachten zou een oud-bekende van de politie zijn. Bij verificatie blijkt dat betrokkene zich dit jaar ook schuldig heeft gemaakt aan ernstige strafbare delicten en ook al niet te lang in vrijheid is gesteld. Of het gaat om S. is niet bekend.

De zaak werd ter plaatse overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken, die gelijk met het onderzoek startte. Het lichaam van Rolly is ter obductie in beslag genomen.

De verdachte S. is terstond overgedragen aan afdeling Jeugdzaken. De steekgrage tiener verklaarde het mes, waarmee hij het slachtoffer stak, weggegooid te hebben. Hij wordt na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Aan de opsporing van de tweede verdachte wordt gewerkt.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
 1. we hebben het al vaker gezegd , de jeugd heeft de toekomst , maar deze jeugd vermoorden elkaar , dus geen toekomst voor die klojo’s , en ook niet voor Suriname , de olie en gas komt niet in Surinaamse handen , de grote jongens(oliemaatschappijen) zullen alle olie en gas ophalen en Suriname krijgt 1% van de winst , ja de luie jeugd van tegenwoordig zal ook niets krijgen , en deze regering denkt dat ze goed bezig zijn , praktijklokalen openen om de jeugd op te leiden voor straks , maar welke jeugdigen zal daar heen gaan , ook zij willen niet werken , en gaan liever stelen en moorden , heeft ddb zoveel kinderen verwekt , als duivel of als sekteleider zal dat zo kunnen


  gemodereerd
 2. Dus deze 16 tumor is dus een recidivist, en dat op 16 jarige leeftijd. Er is maar 1 straf hiervoor: en dat is, een kogel tussen
  zijn ogen injagen!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES