donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politie17-jarige Guyanese tiener slachtoffer dodelijke steekpartij

17-jarige Guyanese tiener slachtoffer dodelijke steekpartij

-

Does Travel & Cadushi Tours

Het slachtoffer dat vrijdag bij een steekpartij om het leven kwam in Suriname, is de 17-jarige Rolly Mc-Pherson. Hij werd in de middag met een scherp voorwerp gestoken, op zijn woonadres aan de Majosteeg te Latour. Twee jeugdige verdachten zijn na de daad in onbekende richting te voet gevlucht.

Volgens ooggetuigen zouden de twee jongens in een vechtpartij zijn geraakt met het latere slachtoffer, waarbij één van hen Rolly een steekverwonding in zijn borstkast zou hebben toegebracht. Toen de politie van Latour ter plaatse arriveerde bleek dat het slachtoffer van Guyanese afkomst geen teken van leven vertoonde.

De zaak werd ter plaatse overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken, die gelijk met het onderzoek startte. Een arts stelde de dood vast waarna het ontzielde lichaam van Rolly ter obductie in beslag is genomen. Aan de aanhouding van de twee verdachten wordt gewerkt.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

4 REACTIES
 1. De verdachten worden steeds jonger en jonger, in
  het Paradijselijk Land Su. Armoede en wetteloosheid
  ten top, in Su mag alles behalve je zelf netjes gedragen.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 2. @Wat,

  In Latour wonen veel gezinnen, mensen zoals u en ik! Met waarden en normen. Ik heb geen idee waar u woont, maar neemt u van mij aan. Dat ook daar velen met criminele activiteiten bezig zijn. Er worden niet alleen in Latour mensen vermoord..

  Misschien moet uw President, wat geld uitgeven en die buurt daar een upgrade geven. Maar blijkbaar word het liever zo in stand gehouden


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES