Twee schoolgaande tienermeisjes in verzekering na vechtpartij

11
Twee schoolgaande tienermeisjes in verzekering na vechtpartij
Beelden van de vechtende scholieren gingen viraal.

Twee schoolgaande tienermeisjes in Suriname zijn vrijdag na een vechtpartij aan de Indira Gandhiweg, ter hoogte de zondagmarkt, in verzekering gesteld door de politie van jeugdzaken.

De twee scholieren H.S. (15) en O.S. (17) hebben zich schuldig gemaakt aan openlijke geweldpleging. Tijdens de aanhouding is O.S. ook flink tekeer gegaan tegen de politie.

De Surinaamse politie doet een beroep aan de jeugd, om dit gedrag achterwege te laten.


11 REACTIES

 1. Tijd om gevangenkampen voor deze losgeslagen jeugd te bouwen. Een soort (her)opvoedingstraject.
  gemodereerd

 2. De politie wilt geweld tegen de protesteerders toepassen maar er is werk zat voor de luilakken
  De kinderen zijn na 2 dagen weer buiten
  gemodereerd

 3. Hopelijk lezen Hellings Gentle en consorten hoe “Debby” hun ziet en dan te bedenken dat paars tegen paars zegt je bent lilakleurig ga werken voor Opa.
  gemodereerd

 4. Gewoon strenge straf- en werkkampen invoeren, overdag 10 uur dwangarbeid en in de avond een verplichtte heropvoeding volgen. Met werken kunnen ze eten kopen, werken ze niet hard genoeg, dan ook geen eten.
  Doe dat een paar jaar lang en je creëert engeltjes, net zolang straffen tot dat ze genezen zijn van hun kronkel in de kokosnoot!
  gemodereerd

 5. Please, deze 2 gangsters voor langere tijd opsluiten. Die OS, 17 jaar, langer, want zij beschouwt de politie, door tegen hen tekeer te gaan, als haar gelijke criminele vrienden die van elke vorm van normen en waarden gespeend zijn. Jus&Pol moeten nú daden stellen. Laat zien wie het voor het zeggen heeft.
  gemodereerd

 6. Schoolgaande kinderen, die niet hebben leren communiceren. De leerkrachten hebben werk te doen. Zal vast wel een jongeman in het spel zijn, dames en ook heren schijnen niet door te hebben dat de man of v rouw zelf bepaald met wie ze verder willen, je kan elkaar de hersens inslaan maar de tegenpartij bepaald nog altijd de keuze zelf. Dus gaat je man of vrouw vreemd, pak de vuile en schone was in een vuilniszak en zet het bij grofvuil of gewoon op straat. Ga a.u.b. niet met de tegenpartij op de vuist, is het allemaal niet waard, alleen je eigenwaarde wordt flink aangetast..
  gemodereerd

 7. Sammy the Queen , goed geschreven , echt die debby is de een na domste van alle paarse schepsels , de domste is robg
  gemodereerd

 8. debby die paarse protesterende zijn het gevaar , zij willen weer aan de macht , maar deze kruimels zijn maar 10% van de bevolking , nou debby paars verliest , en dat deze tienermeisjes vechten met elkaar zal wel om een vriendje gaan toch
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.