donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenNatuurRadio SRS door blikseminslag uit de lucht

Radio SRS door blikseminslag uit de lucht

-

Does Travel & Cadushi Tours

De Stichting Radio omroep Suriname (SRS) is momenteel uit de lucht. Het station is getroffen door blikseminslag.

Technici zijn met man en macht bezig om de zender weer in de lucht te krijgen. SRS vraagt de luisteraars om rekening te houden met de ontstane situatie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

4 REACTIES
 1. mooi oprotten met die zender , kijk de natuur doet betere zaken dan het gerecht , de natuur had vandaag ook zijn werk moeten doen bij dat decemberproces , en de moordenaars een flinke stroomstoot moeten geven , want die rechters vertragen ook dit proces, want ingevangen nemen van de veroordeelden durven ze niet aan , bliksem doe je werk


  Maak melding

 2. Dit radiostation kan worden opgedoekt. Heeft geen toegevoegde waarde. Het is niet meer van deze tijd dat een overheid zelf een radiostation exploiteert. Een overheidszender was destijds bedoeld voor het geven van overheidsvoorlichting. Een zender van de overheid kan niet onafhankelijk optreden, want wiens brood met eet, diens taal men spreekt. Opdoeken die handel.


  Maak melding

 3. @wat en nog vele vaste reactie gevers zoals @flower en @zwartmans @sammy the queen en nog 8 stuks en ook mij vijanden en vogels- haters moge de bliksem jullie hard treffen in jullie harses idioten kop hebben jullie !


  Maak melding

 4. ha ha die sandra , we zijn geen vogel haters hoor , en wij hebben hoofden en de paarsen hebben domme koppen zonder ha ha harses ha ha , sandra ze hebben geen hersencellen , het lijkt erop dat ze vroeger reeds zijn getroffen door de bliksem straal van de duivel ddb


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES