woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBorrelende vrouw mishandelt haar man met waterpas

Borrelende vrouw mishandelt haar man met waterpas

-

Does Travel - naar Suriname

De 57-jarige R.C. is woensdag door de politie in verzekering gesteld, omdat zij haar 44-jarige man met een waterpas heeft mishandeld.

Volgens de man, die 13 jaar jonger is dan zijn partner, kocht hij op zondag 24 juli eten. Hij bracht dit naar huis, waarna zijn partner boos werd.

Zij zat op dat moment samen met haar zoon te borrelen en ze zou naar zeggen van de aangever ‘een drama’ hebben gecreëerd over het gekochte eten. Zij vond het niet leuk, dat haar man eten buiten had gekocht.

Er ontstond een woordenwisseling tussen hen, waarna de vrouw zich bewapende met een waterpas en haar man daarmee begon te slaan. Als gevolg daarvan liep hij verwondingen op aan zijn linkeroog, linkerhand en aan zijn schouders.

De politie van Wanica werd ingeschakeld en ging ter plaatse voor onderzoek. Tegenover de politie verklaarde de vrouw vervolgens, dat haar man haar eerder tot twee keren zou hebben mishandeld. Zij heeft weliswaar geen aangifte tegen hem gedaan.

Integendeel heeft de man dat wel gedaan. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de vrouw in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Een vrouw ? Een heks zou je bedoelen en zwaar onder invloed van geestverruimende middelen. Laat haar naar even heel lang achter slot en grendel. Haal de bezemsteel ook weg want ze vliegt er zo op weg.


  gemodereerd
 2. Tjepoti nu moet deze man de waterpas gebruiken om te kijken of t hoofd nog recht staat


  gemodereerd
 3. Dus zij is gaan borrelen om moed te krijgen ??? En wat deed
  haar zoon toen dit allemaal gebeurde, zat deze P#nis met lede
  ogen te kijken ?????

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. Op een oude fiets moet je het leren, maar als je eenmaal kan fietsen moet je een nieuwer exemplaar aanschaffen. Doe je dat niet en ga je je met die oude, verroeste fiets in het verkeer bewegen, dan kan die oude fiets je de grootste ongelukken bezorgen..


  gemodereerd
 5. Ga dan toch weg vent. Wat doe je nog bij zo’n mokkel!! Dan vraag je jezelf trobbel en krijg je de lat op je kale hoofd.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES