vrijdag, december 8, 2023
HomeNieuws uit SurinameBuurtmanagers brengen bezoek aan minister Nurmohamed

Buurtmanagers brengen bezoek aan minister Nurmohamed

-

Does Travel & Cadushi Tours

De buurtmanagers van Paramaribo brachten deze week een beleefdheidsbezoek aan minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken in Suriname.

Samen met de landelijke coördinator van de buurtmanager, inspecteur Henry Kia, werd dit bezoek afgelegd. De minister was tevreden en heeft de buurtmanagers zijn ondersteuning en medewerking toegezegd.

De bewindsman gaf ook aan, dat hij in het verlengde van dit bezoek een meeting met zijn departementshoofden bijeen gaat roepen om de knelpunten waaronder overwoekerd verlaten percelen, slechte vuilophaal en wateroverlast in bepaalde gebieden aangepakt zullen worden.

Het inzetten van diverse buurtmanagers is in het leven geroepen om de bereikbaarheid van de burgerij met de politie te vergemakkelijken.

Onlangs hebben de buurtmanagers diverse scholen bezocht en tassencontrole uitgevoerd, waarbij scherpe voorwerpen en een gaspistool werden aangetroffen. De bedoeling van de optredens van de buurtmanagers is om de veiligheid op de scholen terug te brengen. Ook zijn anderen met de jeugdigen bezig schoonmaakprojecten te organiseren. De bedoeling hiervan is om het genot van woon- en leefgebieden op te krikken.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

9 REACTIES
 1. Wij kunnen alleen maar blij zijn met zo een regering die oog heeft voor wat onder het volk leeft. Ouders die angst hebben dat hun kinderen iets overkomen zal, is een bron van zorg. Deze regering stelt pal en perk aan het misdadig gedrag van scholieren, pakt vervuiling (zwerfafval) aan, aan de lopende band laat het bij horeca-aangelegenheden hygiene controles uitvoeren, heeft oog voor de verloedering en veiligheid. Samen wordt er gewerkt aan een beter en leefbaar Suriname.


  Maak melding

 2. Ik vraag mij af wat deze buurtmanagers precies doen. Op dit moment ziet Paramaribo en omgeving er niet uit. Overal zie je vuil rondslingeren. Trouwens, een tijdje geleden had de minister een bezoek gebracht in de binnenstad van Paramaribo en verder niets over gehoord. De trottoirs zijn vies en zitten vol met gaten en onkruid. Dus in plaats van op de foto steeds te poseren zouden jullie wat meer doen dan steeds praten en beloven. Van wie zouden jullie dat nou hebben, van de hoogste baas van het land misschien, veel beloven en weinig doen.


  Maak melding

 3. Zie hem daar weer staan, minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken in Suriname. De Man die al zwaaiend met zijn armen, binnen no time de wateroverlast zou oplossen. Nu weer even onder anderen de slechte vuilophaal in bepaalde gebieden zal aanpakken.
  Meneer de minister, noem slechts een van die gebieden en verklaar hoe u de vuilophaal denkt aan te pakken. Daarvoor moeten de mensen hun “vuil” op een bepaalde wijze en op bepaalde dagen/tijden aanbieden. U laat dan het vuil ophalen. Waarmee? En wat laat u daarna met het vuil doen? Of doet u slechts aan verplaatsen van het vuil?
  Verklaar even hoe u denkt dat alles uit te voeren of te laten voeren. Losse kreten lanceren daar heeft niemand iets aan.


  Maak melding

 4. Deze buurtmanager moeten ook op het ministeries van:
  – Onderwijs, Wetenschappen en Cultuur,
  – Grondzaken,
  – Leger,
  – Justitie en Politie,
  -, enz

  Ze moeten zichtbaar zijn als het om orde, veiligheid, openbare verstoring, bedreiging, snelheidsduivels op wegen, water, drugscriminaliteit, witwassen, Combe markt, Wet melding ongebruikelijke transacties (Wet MOT), Yokohama, Kries, Soender, Dilip Sardjoe, de alle grootste en gevaarlijkste crimineel van Suriname ddb, Kirpalani, CbvS, Franche, Finabank/Franche/ MOT, SPSB, SB, Cambio’s, enz van Noord- Zuid, A.Japi-Airport, Jules Sedney rivierhaven, Oost – West van het grondgebied van Suriname.

  Er was een onderzoek gaande over het verdwenen geld bij het ministerie van Financiën en CBvs, enz. bouva parmesar maken er ophef over in DNA en zie welke banden er zijn tussen Yokohama en parmesar, zie wie persoon was toen die vernam van dit onderzoek, in DNA dit in de openbaarheid bracht, zie hoe ndp dna leden wegliepen uit deze vergadering. Als het surinaamse volk nog niet inziet wie de mensen zijn die al sinds de ndp aan de touwtjes trok geld met deze methode verdienen, dan moeten ze maar hun ogen sluiten. ddb had overal zijn mannetjes en vrouwtjes op de ministeries geplaatst, bij de Cambio’s enz.

  De huidige regering is het beste die Suriname sinds die er is heeft. Wat erin in Suriname moet gebeuren bepaalt het IMF en daarom moeten Suriname ze ondersteunen. Ze onderhandelen ook met de crediteuren om de grote leningen met hoge renten die de regeringen van ddb en aloebaba gemaakt hebben en deze onder gunstige voorwaarden te brengen en af te lossen.

  Ook de grote olie-en gasvoorraden die voor de kust in blok 58 voor de Wilde Kust van de Atlantische Oceaan van de republiek Suriname zijn, bieden goede perspectieven. Laat daarom de regering van z.e. president Chandrikaperkash Santokhi zijn werk samen met het IMF doen en het beleid uit te voeren.

  De armoede en ellende die er in Suriname is, is sinds 25 Februari 1980 aan Suriname aan de hand, met uitzondering van de periode 25 Mei 2000 – 25 Mei 2010 ( regering El Vene). Daarna kwam de regeringen ddb 25 Mei 2010 – 25 Mei 2020 en din nyan a moni wreed en mik boen bigi schulden. Ze hebben gezegd, als ze aan de macht weer komen, de nyam a moni baka!

  Surinamers u bent gewaarschuwd voor de regeringen van ddb, jenny simons, bouva, abdul, misikaba, jules wijdenbosch, enz. want do nyam a moni baka en u zult in de armoede blijven leven, die zij gemaakt hebben sinds 25 Februari 1980.

  Ben Ik nou zo slim of bent u nou zo dom.

  ddb


  Maak melding

 5. Prima initiatief van de huidige regering. Het is niet alleen kommer en kwel. Lekker uitzitten tot 2025 en ga naar het volk. Als iets beloofd en het u niet lukt om dat binnen het afgesproken termijn uw belofte niet na te komen, ga naar het volk en onderbouw het met duidelijke argumenten. Geef het volk weer vertrouwen middels een transparanter belijd. Dit vol heeft maar 2 dingen nodig op dit moment en dat zijn Transparantie en Armoede bestrijding. A hungry man is an angry man.


  Maak melding

 6. ha ha die paarse nietsnutters , eigen+mening en die linco , ja paarse klojo’s , jullie paarse klootzakken brachten alleen maar een bezoek in de buurten om stemmen te vergaren , en met een bakje vreten en een sopie werden die laaggeschoolden gedwongen om te stemmen op die paarse partij , zal het weer lukken in2025 , nee man al die lui hebben jullie nu vermoord , om nu geen bakje vreten te geven


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES