dinsdag, april 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameSpoed structuren vergadering NPS over huidige politieke situatie

Spoed structuren vergadering NPS over huidige politieke situatie

-

Does Travel - naar Suriname

De voorzitter van het bestuur van de Nationale Partij Suriname (NPS), Gregory Rusland, heeft in een bericht aan de structuren van de NPS de partijgenoten opgeroepen voor een spoed vergadering.

Deze spoed structuren vergadering, ter bespreking van de huidige politieke situatie, vind op woensdag 27 juli 2022 om 19.00 uur plaats te Grun Dyari.

Volgens ABC neemt de NPS woensdag een standpunt in over haar rol binnen de regering. NPS-palementariërs Ivanildo Plein en Patricia Etnel hebben de protestacties van maandag ondersteund:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
 1. NPS, pas op met infiltranten van paars en die fake hair organic movement.


  gemodereerd
 2. Ben benieuwd wat Gregory zijn standpunt zal zijn. Hij zou een daad moeten stellen, door de coalitie te verlaten. Wel laat, maar liever ten dele gekeerd, dan ten hele gewaald. Als het dat niet doet zou hij een van zijn functies moeten opgeven, want met hem als lijsttrekker zal NPS nimmer meer zetels behalen. En dat weten ze in Suriname, maar de kabouter alleen ziet het niet in.
  Op welke wijze neemt de vertegenwoordiging (Frambo) van de partij in Nederland deel aan deze vergadering. Deze afdeling ziet haar voorzitter graag als consul-generaal in Amsterdam, maar dat zal ABOP niet toestaan. Gezien de situatie zal ook de ambassadeur in Nederland moeten vrezen voor zijn positie. Wat mij betreft hoef Santhoki niet naar huis, maar zou er een totale reshuffeling moete plaatsvinden. SCHOON SCHIP, NIEUWE BEMANNING.


  gemodereerd
 3. De NPS rommelt er maar wat aan. Ze denken munt te slaan uit de demonstraties en zielen te winnen voor de volgende verkiezingen. Ze beseffen niet dat de grote nederlaag van de laatste verkiezingen te wijten is aan het gebrek aan leiderschap, visie en misschien wel het belangrijkste, het oneerlijk kiesstelsel. Als ik mij in Suriname binnen hun gelederen bevond, zou ik dat laatste als meest belangrijke doel hebben. Want bij de volgende verkiezingen zijn ze weer de pineut. En dat terwijl meer dat 80% binnenlandse bewoners in Par’bo woont.
  Het kiesstelsel was nooit zo bedoelt. na mie taki…


  gemodereerd
 4. Ik Hoop Van Harte Dat De Heer Rusland Tot Inzicht Is Gekomen Dat Hij Een Zwakke Voorzitter Is En Dat Hij De Brui Aan Geeft.


  gemodereerd
 5. Vroeger kenden we Bobo Jules.
  Thans kennen we Bobo Greg met dezelfde charisma van een luiaard die de hele dag vreet en schijt.


  gemodereerd
 6. Met bobojantje Rusland als voorzitter verwacht ik niets bijzonders van deze structuren vergadering. De NPS heeft een krachtige voorzitter met daadkracht nodig. Binnen de coalitie wordt de NPS als vuile was behandelt. De NPS heeft binnen de coalitie niets te zeggen. Maar bobojantje vindt het leuk een betaalde dubbele baan (DNA lid en Adviseur van de regering) te hebben. Dit is kans voor de NPS om zwaar oppositie te voeren naar de komende verkiezingen toe, anders wordt het weer 3 zetels of minder. Want het kiesstelsel gaat niet gewijzigd worden.
  De arrogantie van de VHP en boevenbende van de ABOP moet bestreden worden. De kleinere politieke partijen die geen zetels hebben moeten nu hun stem laten horen. De kiezers moeten deze kleinere partijen een kans geven en oude garde keihard afstraffen.


  gemodereerd
 7. NPS voorzitter te slap in de onderhandelingen, was altijd zo geweest, zoals toen 5% fee goud onderhandelingen, etc, waarom niet Etnel de voorzitter worden of iemand anders met daad kracht, gaan jullie zien dat de oartij weer zal groeien. Maar affijn de weinige achtergebleven achterban beslist. En het gaat steeds verder blijven krimpen met de huidige voorzitter, check it, je zal zelf zien. Opo jou ai.


  gemodereerd
 8. Greg is iedere maand teminste 1 keer in Amerika bij zijn vrouw en kinderen, dus ik denk niet dat hij zijn tanden zal laten zien aan CHAN en Bravo. Anders is het gedaan met het lekker reisleventje van Greg.


  gemodereerd
 9. Mirafroiti
  26 juli 2022 Bij 12:22
  Vroeger kenden we Bobo Jules.
  Thans kennen we Bobo Greg met dezelfde charisma van een luiaard die de hele dag vreet en schijt.

  Je kan bij deze opmerking zeker een specifieke bevolkingsgroep bij betrekken. Meer zeg ik niet.


  gemodereerd
 10. Als volksvertegenwoordiger vertegenwoordig je het volk in DNA en niet op straat.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES