dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieNederlandse smokkelaar aangehouden: vloeibare drugs in condoom ingeslikt

Nederlandse smokkelaar aangehouden: vloeibare drugs in condoom ingeslikt

-

Does Travel - naar Suriname

De verdachte B.L. is vorige week aangehouden tijdens visitatie op de Johan Adolf Pengel luchthaven in Suriname. De man met de Nederlandse nationaliteit gaf tijdens visitatie toe drugs te hebben geslikt.

B.L. werd aan de Surinaamse Narcotica Brigade overgedragen en in verzekering gesteld, in belang van het verdere onderzoek. Gaande het onderzoek bleek dat de verdachte vloeibare drugs in een condoom had ingeslikt.

Het is vooralsnog niet bekend hoeveel de man had ingeslikt. Naar verluidt zou de door hem gebruikte methode, de nieuwe manier zijn om drugs door de scan te laten passeren tijdens controle. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Lees voor “Nederlander” een Surinamer met een Nederlands paspoort.


  gemodereerd
 2. Met Nederlandse nationaliteit, m.a.w. GEEN Nederlander, maar een drugscrimineel met Surinaamse roots.


  gemodereerd
 3. Ik heb grenzeloos respect voor drugslikkers !! en alvorens ik word aangevallen de nuance : Ik kan mij niet indenken hoe jij een condoom met inhoud kan inslikken. wat moet er mis zijn in je leven dat je die stap moet nemen ?? Condooms zijn geen al te stevige dingen ; scheuren bij het minste en geringste; en dan vul jij het nog met een dodelijke substantie !!!!. Respect !! Ik wil niet eens denken aan hoe hij het geslikt heeft …..

  Maar serieus !! hoe weet de Politie dat hij iets vloeibaars iun een condoom in zijn maag had ??

  Mvg.


  gemodereerd
 4. Je moet van goed verkeerde huize komen en je moet heel lang met Gros Michel bananen geoefend hebben om een condoom gevuld met vloeibare drugs door je strot te krijgen.


  gemodereerd
 5. @pele Hoe de politie dat weet? Hij heeft toch zelf verteld dat dit de nieuwe manier zou zijn om drugs door de scan te krijgen. Wat een vindingrijkheid. Jammer dat het condoom niet vroegtijdig is gebost.


  gemodereerd
 6. Zeer triest wat deze persoon heeft gedaan, ik ken zijn persoonlijk leven niet ik denk een man. Ik vraag me af of de zeer dikke kont blonde mokkels hollandse wijven hem niet heeft kunnen pakken en helpen met hun zeer dikke vette kont op schiphol en overal in nederland zitten en alles van je willen afpakken ik moet mij kont plat werken terwijl blonde hollandse mokkels geld willen afpakken daarvoor hebben hun gestudeerd maar de domme boef heeft talent. Zielig voor deze persoon dat hij zoiets doet.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES