dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouw ziet haar gestolen bromfiets te koop op Facebook

Vrouw ziet haar gestolen bromfiets te koop op Facebook

-

Does Travel & Cadushi Tours

De recherche van Paramaribo heeft op dinsdag 19 en donderdag 21 juli de drie verdachten Stanley W., Michael P. (22) en M.S. (17) aangehouden ter zake diefstal van een bromfiets.

Een benadeelde deed op zondag 10 juli aangifte op het politiebureau Geyersvlijt ter zake diefstal van haar bromfiets. Naar zeggen van de aangeefster stond haar bromfiets voor een winkel aan de Tourtonnelaan geparkeerd. Terwijl zij zich in de winkel bevond, hoorde zij plotseling dat iemand haar bromfiets had gestart. Zij spoedde zich naar buiten en zag dat onbekenden er vandoor waren met haar rijtuig.

Toen de vrouw op dinsdag 19 juli bezig was op Facebook zag zij ineens dat haar gestolen bromfiets te koop werd aangeboden. Haar vriend maakte contact met de verkoper voor het bezichtigen van de bromfiets. Bij die gelegenheid herkende hij het rijtuig van zijn vriendin positief.

Hij schakelde direct de politie in die overging tot de aanhouding van de verkoper Stanley en de in beslagname van de bromfiets meldt het Korps Politie Suriname.

Tijdens het onderzoek werd door de wetsdienaren geconstateerd dat Stanley de bromfiets bij een vriend had gekocht. Op aanwijzing van Stanley werden de twee verdachten Michael en M.S. op donderdag 21 juli door de Recherche van Paramaribo aangehouden. Deze twee verdachten hebben een volmondige bekentenis afgelegd.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Stanley die ter zake heling was aangehouden na verhoor heengezonden, terwijl Michael en de jeugdige M.S. hangende het verder onderzoek in verzekering zijn gesteld.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

3 REACTIES
 1. Met bromfiets en al de Surinaamse rivier in pleuren maar dan wel, vanaf het BB. (Bosje brug)

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. Hoe kun je zo dom zijn.Natuurlijk zal je tzt je gestolen voertuig tegenkomen in Paramaribo.En dan de brutaliteit hebben om het te koop te zetten op Facebook.Van welke stille plantage zijn deze kornuiten afkomstig?


  gemodereerd
 3. en de heler is weer heengezonden , verdomd politie die heler moet toch zeker vast gezet worden , vaak geeft de heler opdracht aan de steler , dus paarse rotteappel agenten , ze moeten jullie ook opsluiten


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES