dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenEconomieWisselkoersen vandaag weer flink gestegen in Suriname

Wisselkoersen vandaag weer flink gestegen in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De koers van zowel de Amerikaanse dollar als de euro is vandaag weer flink gestegen in Suriname.

De cambiokoers voor de aankoop van USD bedraagt vandaag tussen de SRD 23.80 en 23.90 en wordt tussen de SRD 24.00 en 24.30 verkocht. De euro wordt tussen SRD 23.90 en 24.00 opgekocht en tussen de 24.20 en 24.35 verkocht.

De koersen stijgen dagelijks in het land. Vernomen wordt dat de stijging onder andere komt doordat de vraag naar vreemde valuta groter is dan het aanbod.

De verwachting is dat de koersen de komende dagen zullen blijven stijgen. De autoriteiten hebben nog niet gereageerd op de koersontwikkeling.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
 1. De VHP had twee jaar geleden het volk beloofd dat zij de koers van 7 omlaag zouden brengen. Intussen is de koers juist gestegen naar meer dan 24. De zoveelste leugen van de oranje partij. Hoe schaamteloos kan je als oranje partij niet zijn. Wie gaan zij de schuld nu weer geven?


  gemodereerd
 2. Beste famirie
  onrust door protesten, mensen zijn bang en vluchten in dollars.
  u word bedankt
  Gado de wi fesi mang


  gemodereerd
 3. Iederéén die nu in Su miljardair wil worden, moet nu zijn € of $
  inwisselen. Maar voordat je, je drempel bereikt, ben ja beroofd
  of vermoord.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. De regering Santokhi heeft te lang gewacht om die criminele organisatie die Suriname in de wurggreep houdt te ontmantelen.
  Hun crimineel vermogen is zeer groot en kan direkt invloed hebben in de Surinaamse economie.

  Een zeer invloedrijk deel van de valuta handel en vastgoed handel is in handen van grote criminelen.

  Wij willen een clean Suriname.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd
 5. Ik heb het al in het verleden eerder gezegd, laat de banken samen met de CBvS de valuta handel regelen en haal de cambio’s er tussenuit. De cambio’s zijn een erfenis uit de “revo” periode en hebben bij tijd en wijlen in de handel naar valuta in Suriname alleen maar voor meer chaos en ellende gezorgd. Laat deze handel volledig over aan de reguliere banken en het zal al voor meer rust zorgen in het land. Nu worden er in schimmige achterkamertjes allerlei dealtjes gemaakt om vraag en aanbod te beïnvloeden, slechte zaak dus.


  gemodereerd
 6. cambio’s willen de US Dollars en de Euro’s hebben en als ze genoeg hebben gaat de koers weer omhoog , mensen het is de schuld van die cambio’s dat de koers nu omhoog gaat , regering u moet die cambio’s sluiten en verbieden , zij zorgen er ook voor dat de prijzen van goederen stijgen


  gemodereerd
 7. Met de valutawet was de koers stabiel en ging zelf omlaag, staatsoliegelden gaan in fonds zodat de buitenlandse schuldeisers er geen beslag op kunnen leggen, Staat hft genoeg geld want auto’s van $200.000 gekocht,
  De cambio’s zijn verlenstuk van Chan zn regering.
  Kwamen $ van export niet terug naar Su???


  gemodereerd
 8. Heeft alles te maken met de verhoogde vraag. Ondernemers zetten hun geld massaal om in valuta. Immers, de srd is nergens in de wereld gewild.
  De cambio’s zijn als paddestoelen uit de grond gerezen in de tijd van didibrie. Vergunningen werden voor grof geld uitgegeven. Het zwart geld werd onder toeziend oog van didibrie witgewassen. De cambio’s hebben hem destijds zelfs gesteund met $50 milj. om salarissen van ambtenaren te kunnen uitbetalen. Ook werd de koers in opdracht van diddbrie jarenlang bewust laag gehouden door geleend geld aan te wenden voor de aankoop van zgn. goedkope dollars (destijds te koop bij chotelal) met de bedoeling het domme volk tevreden te houden. Allemaal zwart geld afkomstig uit de handel van cronto. Dus Debby… ye tak soso ka!


  gemodereerd
 9. Dit wordt deels ook veroorzaakt door het gratis geld wat jullie van familieleden uit het buitenland krijgen. Tegenover dit geld is er ook geen productie. Vergeet de formule niet: MV=PT. Geldhoeveelheid neemt toe dus prijzen gaan omhoog


  gemodereerd
 10. Debieus, voor de zoveelste keer;spring op je bezemsteel en vlieg naar ocer.
  Je heb duidelijk geen kaas gegeten van de werking van vraag en aanbod. Marktwerking.
  Je wilt dat er meer chaos en pina komt in het land over je opmerking over de staatsoliegelden., jo paarse djamoe ede.
  Volgende vraag: wanneer is het vervloekte fenomeen:cambios ontstaan? Wie zijn de figuren erachter? 1 van de hfd figuren is de grootste verkrachter en drugsdealer en moordenaar van Suriname opa D himself.
  Spreek dit tegen of laat je beter informeren, paarse heks!


  gemodereerd
 11. Alle cambios moeten sowieso weg, ze zijn de kanker van een land.

  Gewoon alles via de banken en alles zoveel mogelijk digitaal en voor elke burger vanaf 16 jaar en ouder verplicht een bankrekening.

  En er dan meteen een paar commaneukers er op zetten om alle zwart geld transacties op te sporen. Zodat er eindelijk eens inzicht komt waar al het geld naar toe gaat en waar het van daan komt.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES