zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijAfobakaweg wederom gebarricadeerd door boze bewoners Brokopondo

Afobakaweg wederom gebarricadeerd door boze bewoners Brokopondo

-

Does Travel - naar Suriname

De Afobakaweg nabij Klaaskreek is wederom gebarricadeerd door boze bewoners van het district Brokopondo. Zij vinden dat zij na het gesprek van afgelopen vrijdag met JusPol-minister Kenneth Amoksi en Gracia Emanuël van ROS niets meer hebben gehoord.

De functionarissen in Suriname hadden de bewoners vrijdag aangehoord en namens de regering bemiddeld. De actievoerenden gaven aan dat er een petitie aan president Chandrikapersad Santokhi was aangeboden met hun noden, maar dat een reactie of ontvangst uitblijft.

De bewindslieden hadden de noden van de mensen erkend. Ze hadden aangegeven dat er vanuit de regering gekeken zal worden naar mogelijkheden voor onder andere herstel van de geleden schade tijdens de overstromingen.

Na een goed gesprek en de belofte om de problemen aan de regering voor te leggen, werd de wegbarricade pas rond 17.00 uur opgeheven, waardoor het verkeer normaal voortgang kon vinden. Er had zich intussen een kilometerslange file ontwikkeld op de Afobakkaweg.

UPDATE: De politie heeft de barricade met machtsvertoon verwijderd. Bekijk hieronder een video op het YouTube-kanaal van Dagelijkse Gebeurtenissen Suriname.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
 1. Mooie gelegenheid voor de politie en leger, om te leren schieten!
  Deze Blauwkoppen eisen gelijk schade vergoeding, door een natuurramp! Terwijl het hele land geteisterd wordt, door
  armoede van 20 jaar uitbuiting! Leeghoofdige M## zijn het !!!!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. Dat had ik je van te voren kunnen zeggen. Bedriegers.
  Ze zijn klaar met jullie


  gemodereerd
 3. kijk allemaal jongeren , ze gaan niet naar school en niemand zal wel werken , en ook nog vernielingen aanbrengen , deze groep komt voornamelijk uit klaaskreek en de ex dc w.p. is ndp-er en komt ook uit klaaskreek, dus de ndp zit echt het volk te mobiliseren om rotzooi te schoppen , en mensen is dat de toekomst dat schorem , we willen niet leven hier met dat tuig en de ndp , dbb jij wilt oorlog , nou die zal er straks komen , trek je militaire apenpakje alvast aan en een gevechtspetje op , en wel je laarzen goed poetsen he


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES