Persconferentie Organic Movement vandaag

6

De leiders van Organic Movement, de protest beweging in Suriname, houden zondagavond een persconferentie en hebben de Surinaamse pers hiervoor uitgenodigd.

“Het gaat om een persconferentie over de huidige ontwikkelingen met betrekking tot de protest acties. Wij kennen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en willen via uw medium de samenleving informeren”, aldus de Organic Movement in een schrijven aan diverse media.

De persconferentie vindt zondagavond om 20.00u plaats bij het Yellow Birds Sportveld Johan Bodengravenlaan.


6 REACTIES

 1. Mooi. En eenheid blijven vormen.
  Ze denken maar aan 1 ding, we blijven in regering om te blijven stelen.
  Blijven jullie op spoor
  gemodereerd

 2. Jullie geven deze individuen teveel credit.
  Ze spelen openlijk met vuur.

  Geen enkele normale regering dealt met activisten. Vooral niet als ze het land destabiliseren, alleen maar om een twintig jr lopende rechtszaak tegen te houden.

  Ik heb nog nooit eerder gehoord ve persconferentie gehouden door activisten.
  Zijn ze zo belangrijk, voor wie.
  gemodereerd

 3. debby ben jij opgebleven om jou reactie te plaatsen , dom echt dom , wat zullen jou vrienden van organic movement dan uitleggen , wij hebben hier nog niets gehoord , zijn ze bang geworden of zo , omdat de ndp maandag gaat meelopen en de touwtjes gaan overnemen van organic movement , ja jou paarse club gaat zijn eigen mensen slachten, mooi toch
  gemodereerd

 4. Moet niet gekker, beroepsdemonstranten die een persconferentie houden. Het is allemaal lariekoek. De regering moet geen millimeter wijken. Imf programma moet volledig uitgevoerd worden.
  gemodereerd

 5. Deze heren hebben toch naast hun politie baan waarvan hun salaris door de belastingbetaler van Suriname wordt opgebracht een succesvolle tweede baan in “vastgoed”. Wie houden deze mensen dus voor de gek dat ze het zelf moeilijk hebben? Ze komen steeds ongeloofwaardiger over…
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.