donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenMaatschappijVIDEO: Man maakt vp Brunswijk uit voor 'owru rover'

VIDEO: Man maakt vp Brunswijk uit voor ‘owru rover’

-

Does Travel & Cadushi Tours

Een gênant moment voor de vice-president van Suriname, vandaag tijdens een bezoek aan de markt . Daar werd hij door iemand in het publiek uitgemaakt voor ‘owru rover‘ zoals te zien is in onderstaand filmpje.

Een vermoedelijk dronken man riep tot tweemal toe hard owru rover naar de vp. Een aantal mensen die de vp vergezelden spraken de man direct aan op zijn gedrag, waarna de vp zich omdraaide om te kijken waar de commotie over ging.

De vp vatte het sportief op en riep de man bij zich. Die had even daarvoor al sorry gezegd. Even keek Brunswijk hem heel streng aan (foto) maar al gauw kwam er een gesprek tussen de twee op gang, waarbij de vp met geheven vingertje een en ander duidelijk maakte en al lachend zijn bezoek vervolgde.

Dat iemand de vp zo noemt komt overigens niet uit de lucht vallen. In 1984 zou Brunswijk een bank hebben beroofd. Hij werd gepakt, maar wist te ontsnappen uit de gevangenis waarna er een opsporingsbericht van hem verscheen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

25 REACTIES
 1. Ronnie Brunswijk: Rebel, bankrover, drugsdealer en vice-president
  Uit de editie van 13 oktober 2021: “Ik wil gezien worden als de beste vicepresident ooit.” Was getekend: Ronnie Brunswijk (60). De beste worden lijkt een lastig verhaal voor de Surinamer, maar de kleurrijkste moet lukken. Want welke vicepresident kan zeggen dat hij is veroordeeld voor drugssmokkel? Honderd (!) kinderen heeft? Banken heeft overvallen? Iemand heeft neergeschoten? Welkom in de wondere wereld van een oud-rebellenleider.
  SURINAMERS geilen op moordenaars/drugsbaronnen en bankrovers als president/vice-president van hun land. PS : Zo,n land zal te nooit en te nimmer welvarend zijn….(VERLOEKT)


  Maak melding

 2. Schandalig dat in Su alleen maar rovers regeren. Nu begrijp ik waar de naam roverheid vandaan komt. Ze geven het goede voorbeeld al 40 jaar aan de jeugd. Vandaar nu zoveel roofovervallen. en rovers.


  Maak melding

 3. Die man heeft gewoon de waarheid gezegt , want ano roof soso , verkrachtingen hebben ook plaats gevonden ….en “gada , zoals hij zich tijdens de oorlog graag liet noemen rende tijdens prikacties van nl als eerste weg met zijn hele boei , want die militaile kregen ook winti..


  Maak melding

 4. Ik wil gezien worden als de beste vicepresident ooit.” Was getekend: Ronnie Brunswijk (60). De beste worden lijkt een lastig verhaal voor de Surinamer, maar de kleurrijkste moet lukken. Want welke vicepresident kan zeggen dat hij is veroordeeld voor drugssmokkel? Honderd (!) kinderen heeft? Banken heeft overvallen? Iemand heeft neergeschoten? Welkom in de wondere wereld van een oud-rebellenleider….
  En dan deze functie bekleden!? Hoe wil je dam dat een land vooruitgang boekt….. Eens een boef, altijd een boef.


  Maak melding

 5. Veroordeelde Surinaamse drugsdealers : Etienne BOERENVEEN,Desi BOUTERSE, Dino BOUTERSE,Ronny BRUNSWIJK en Joel MARTINUS (alias BORDO)Als de man die OWRU ROVER naar BRUNSWIJK riep dronken was,dan ben ik dan STOMDRONKEN.


  Maak melding

 6. Die 71 miljoen die is witgewassen door de Surinaamse zaken familie .dat er miljoenen vanuit de Surinaamse bank is bestolen Is zeker brunwijk , de wateroverlast van Suriname is zeker brunswijk . Dat Suriname niet goed functioneert is zeker ook brunswijk . Dat Bouterse al die mensen te mooiwana op koelbloedige wijze heeft laten ombrengen is ook brunswijk ? Eenden voorzichtig met een burgeroorlog in Suriname ,ik meen het echt dat er een burgeroorlog uitbreekt in Suriname . Ik zie dat ook gebeuren door de uitspraken die hier worden gedaan . Die democratie die bezig zijn toch , blijven jullie zo doorgaat . Ba zuku ba vinie sa tjarie . Let op 🤔


  Maak melding

 7. Vindt je het gek dat de jeug(k)d zich ook steeds meer gedraagt als een GANGSTER, COWBOY of MOORDENAAR.
  Het resultaat van moreel en ethisch verval van de afgelopen 40+ jaren.


  Maak melding

 8. okee blakka skieng , die burgeroorlog komt er zeker en wie zal de winnaar zijn de oorspronkelijke bewoners de amerindianen en er zal weer rust heersen als de rest is opgedoekt


  Maak melding

 9. Als die burgeroorlog komt dan hebben de paarse kakkerlakken wel een heel groot voordeel. Denk maar aan al die verdwenen zware wapens uit de magazijn van de alcoholist cokejunk tralala.. Het ziet er naar uit dat een paar duizend mensen willen bepalen voor een half miljoen bewoners.

  Desondanks ziet de wereld wie de grootste racisten zijn in Suriname en wie voor de meeste ellende, achteruitgang, criminaliteit zorgt en hoop ik dat de slachtoffers ook hulp en steun zullen krijgen van de EU of de VS. Na de roofoveral ben ik ook maar vertrokken zoals velen.

  Ik heb echt medelijden met de mensen in su die wel keihard werken en opbouwen maar keer op keer alles weer vernietigd ziet worden.


  Maak melding

 10. Brunswijk is ook niet schoon. Hij heeft ook genoeg mensen in het binnenland vermoord, zie je niet dat Brunswijk ook ziek is.hij lijdt aan PTSS. Blaka skieng, die rommels die je schrijft. Brunswijk helpt die hindoestanen om Suriname te verkopen. Waarom zegt hij niet dat dhr. Achaibersing op none actief moet per direct.hij houdt zijn bek dicht. De VHP zoals de Abop vp moet weg.


  Maak melding

 11. Goede morgen Nederland.
  Ik heb altijd gedacht in een rechtstaat als die van Su met een historie gebonden aan Ned, niet mogelijk zou zijn, dat een veroordeelde bankrover ooit deze hoge ambt van vp juridisch staatsrechtelijk mogelijk is/was. Maar toch zie het levende bewijs dat de rechtsysteem met voeten worden betreden. Petje af voor deze man met de durf en een groot kloppende Hart de enige juiste waarheid te benoemen!! Owroe rover!!!
  Anno 2022 zou het niet meer mogen. Hopelijk dat een volgende regering dit hermetisch dicht timmert. Een veroordeelde never nooit een hoge staatsambt dan wel een hoge bewindvoerder van het land Suriname mag bekleden!!😬😬


  Maak melding

 12. @@@blakka skiën
  Je zou een onderscheid moeten maken tussen het bekleden van de staasambt met andere vergrijpen!! Er komt een moment dat de sterke arm hard ingrijpt en ben je in één keer alles kwijt en beland je achter de tralies. Einde oefening!!!

  In dit geval de vp ambt, als je niet naar het buitenland kan reizen en je land niet op de hoogste trede naar internationaal gedragingen kan vertegenwoordigen, hoe kun je dan de vp ambt bekleden???
  Dan ben je alleen vp voor de boslandbewoners.
  Het lijkt wel op ,,in het land der blinden is één oog koning,,.


  Maak melding

 13. Kijk hem staan, hij vind zichzelf heel wat! Maar met zijn beperkt geheugen, kan hij zich zijn crimineel verleden niet meer herinneren. Ook niet dat hij door Frankrijk veroordeeld is tot 10 jaar gevangenisstraf voor drugshandel. Dat iemand met een dergelijk verleden vice-president kan worden, kan alleen in Suriname. Ook ongeschoolden krijgen daar directeur functies of worden beleidsmedewerker, korpschef, voorzitter van de politiebond enz.


  Maak melding

 14. Het is toch ten hemel schreiend dat een deel van de bevolking van Suriname nog steeds achter veroordeelde drugsdelers, moordenaars en andere criminelen aanloopt terwijl ze de man voorbijgaan die keihard werkt om Suriname weer in economisch gezond te maken en in ieder geval geen strafblad heeft?
  Hebben deze mensen geen verstand in hun bovenkamer dat een land nooit en never vooruit kan gaan met een bende criminelen in de leiding en dat deze mensen alleen voor eigen gewin aan de macht willen komen?
  Surinamers let op je zaak…..


  Maak melding

 15. Santokhi moet zich schamen om ht land te besturen mt zo’n crimineel n owroe roven naast zich.
  Anyway deze man is de nieuwste held in sur


  Maak melding

 16. Wat is ” Toekomst” in het Surinaams? Ik heb gezocht en en vond het in het `Surinaams-Nederlands woordenboek op pagina 361:
  ‘ Futuru’ ( klinkt als Fufuru).
  Verder als meervoud: ‘ konten’ : dus Draaikonten

  Slotzin: we hebben in Suriname leiders als draaikonten en Fufurmangs.
  Jammer.

  Een VP die wordt gezocht door Interpol: het kan dus niet gekker.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES