16-jarig meisje van huis weggelopen en vermist

5
16-jarig meisje van huis weggelopen en vermist

Het Korps Politie Suriname heeft zojuist een opsporingsbericht van een 16-jarig meisje naar buiten gebracht. De tiener genaamd Sefanja Drielingen is al een paar dagen vermist.

Ze is volgens de Surinaamse politie maandag van huis uit weggelopen met onbekende bestemming en is sedertdien niet huiswaarts gekeerd.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze vermiste wordt verzocht om contact te maken met de politie van het ressort Latour op de telefoonnummers 481524/ 483547, het Command Center (CC) op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

UPDATE: ze is terecht.


5 REACTIES

 1. Als ik deze case moet oplossen, is of wordt de dader ook vermist!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. De molotov brandbommen zijn onderdeel van het protest. Dus de protestleiders moeten verantwoordelijk gesteld worden. Deze politieke strijd is toen de rechtzaak is begonnen ingezet. Hun leider die het land ellendig heeft bestuurd in de afgelopen aantal regeerperioden gaat 29 juli voor het gerecht om zijn gewelddaden te erkennen en te accepteren. Volk wordt wakker.
  Elke keer wanneer de zaak voorgaat onstaat zgn.spaningen om de zaak te stuiten door intiemmidaties en opruierig gedrag tentoonstelling. Om de laffe daad te rechtvaardig te promoten.
  Daarvan maakt de afgewezen partij gebruikt om de moorden en mega diefstallen en drugshandel te ontlopen. Het volk slaapt en wordt telkens voor de gek gehouden en door deze partij .
  Nu hits men op en stuurt de partij echter het volk. EEN KJEIN DEEL VAN HER VOLK.
  Jammer door te doen van dexe partij dat we nu moeten pinaren om de schulden tetug te betalen. HET VOLK VERGEET DAT. Wanneer gaat het volk inzien wat zij hebben gedaan met het land. Nu dat je leningen en de regels van de geldschieter moet naleven dat het onvermeidelijk de voorwaarde moet naleven.
  gemodereerd

 3. als een broko truck wordt deze dame terug gevonden.Ouders hoe hebben jullie deze meid opgevoedt
  gemodereerd

 4. Stomme trut, loop je weg, blijf dan maar lekker weg.

  Maar kom niet thuis met een gevulde buik van een of andere geile bosaap.

  Want dat luizejong groeit ook weer op voor galg en rat.

  En ratten heeft Suriname al genoeg.

  Voortaan kan ze haar centjes maar op je rug verdienen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.