Bromfietsers gooien molotovcocktails op terrein VHP partijcentrum

13
Stichting De Olifant

Enkele personen op bromfietsen hebben afgelopen nacht bijkans 10 molotovcocktails gegooid op het terrein van Stichting De Olifant, het partijcentrum van de VHP, aan de Jaggernath Lachmonstraat in Suriname.

Een alerte voorbijganger die dit zag schakelde meteen de politie in. Bij een ingesteld onderzoek bleek dat enkele jeugdigen op bromfietsen Heineken flessen gevuld met gasoline en een stuk stof aan hebben gestoken en op het terrein hebben gegooid.

Vermoedelijk om brand te stichten bij het centrum van de partij van de Surinaamse president Santokhi. Ter plaatse trof de ingeschakelde politie drie molotovcocktails aan, die niet tot explosie zijn gekomen.

Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan en er is geen brandschade; kortom de daad is mislukt. De brandweer was ook niet gewenst, zegt de politie aan de redactie van Waterkant.Net.

Na hun daad zijn de verdachten richting de Coesewijnestraat gereden. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.


13 REACTIES

 1. 4 miljard gestolen in de tijd van ndp niks aan de hand. 2 miljoen in de tijd van vhp gestolen door de ndp, het hele land in rep en roer. hij is wel een meesterschaker maar wel een zeer vervloekte.
  gemodereerd

 2. Als je houdt van je land dan demonstreer je VOOR de welzijn en welvaart van het land. NIET om oude partijen die er een rommel van hebben gemaakt weer aan de macht te krijgen. Want wat schiet je daarmee op? Geen moer!

  Mensen moeten zich niet laten opstoken door (politieke) partijen met slechte bedoelingen.
  Suriname is te klein voor zulke escalaties.
  gemodereerd

 3. ik kan de frustratie van het volk begrijpen. Want Chan geniet van hun geld. Luxe reizen etc
  gemodereerd

 4. Deze idioten denken daarmee Suriname leefbaarder te maken en vervolgens reden ze waarschijnlijk richting Leonsberg.
  gemodereerd

 5. Dit is de democratie van de NDP. Domoren opstoken tot geweld en staatsgrepen plegen
  gemodereerd

 6. Scenario’s geregisseerd vanuit patrijsstraat 28 en ocer. Vuile opa D, de grootste verkrachter en drugsdealer en moordenaar van Suriname wil oorlog. Hij en zijn paarse criminele boevenbende gaan oorlog krijgen!!!
  Dit zijn nooit democraten geweest en kunnen niet in een democratische rechtsstaat functioneren.
  gemodereerd

 7. De VHP Moët niet op de politie gaat wachten maar de onderzoek naar de daders zelf doen en dan met een “simpele” waarchuwing naar huis sturen. Want met politiemannen als helling komt het nooit goed.
  gemodereerd

 8. nu hoor je die laffe paarse aanhangers niet , want zij keuren dit goed , en ze vinden het o zo jammer dat de Olifant niet is afgebrand , maar met heineken flessen , nou dat duid op de paarse baas he hij wil als van Nederland ook verbranden en dat baasje houdt van vuurtjes stoken , maar straks zal hij door hitte vergaan
  gemodereerd

 9. Mensen google het. Geen enkele andere media huis of media kanaal heeft het besproken. We kunnen nu al dingen roepen maar controleer eerst of het waar is.
  gemodereerd

 10. Het heeft veel weg van anarchie en moet hebben plaatsgevonden in opdracht van….
  Dankzij deze opdrachtgever heeft Suriname een ccc-status en veroordeeld tot de bedelstaf.
  Zijn nazaten, lees volgelingen zijn ellendelingen in dienst van de duivel en zijn gedoemd om tot het einde van (hun) dagen in ellende leven. Wie wind zaait, zal storm oogsten!
  gemodereerd

 11. Rihan 19 juli 2022 Bij 14:39
  ik kan de frustratie van het volk begrijpen. Want Chan geniet van hun geld. Luxe reizen etc
  =======================================

  Man, man, man, hoe simpel en dom moet een mens niet zijn om zo’n stelling hier te deponeren. Dit heeft niets meer met eigen mening te maken….
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.