Bendelid voor verkrachting minderjarige scholieren aangehouden

7

De 37-jarige Jufar G. is maandag door de politie van Latour in samenwerking met Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) aangehouden en in verzekering gesteld wegens verkrachting van een scholiere.

Deze verdachte maakt deel uit van een bende die opereert bij scholen, waar zij minderjarige meisjes lokken en hen tegen hun wil meenemen. De meisjes werden gebracht naar een in aanbouw zijnde woning waar zij verkracht werden.

Afgelopen vrijdag hebben vier mannen gezeten in een auto een 13-jarige scholiere ontvoerd en haar gebracht naar een in aanbouw zijnde woning aan de Cricketstraat.

Volgens verklaring van het meisje heeft alleen Jufar haar verkracht. De overige drie stonden op de uitkijk. Na intensief speurwerk lukte het de sterke arm om Jufar maandagmiddag aan te houden.

Twee andere slachtoffers van verkrachting hebben Jufar positief herkend als de dader.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is dit bendelid in verzekering gesteld. De politie is bezig met de opsporing van de overige drie verdachten.


7 REACTIES

 1. Waarom gaat het volk niet massaal de straat op om tegen dit soort uitwassen van criminelen te demonstreren of vinden ouders het normaal dat minderjarige dochters verkracht worden? Kunnen ouders hun grote kwebbel luidkeels opzetten tegen de regering ? Het is ook een laf en laag soort volk.
  gemodereerd

 2. Dit heeft niets met de regering te maken.
  Wat denk je van India het zelfde laken een pak .
  Ze moeten hogere straffen geven aan zulke smeerlappen.
  gemodereerd

 3. Als de direkteur van de hakrinbank het mag doen, wat gaat de politie aan deze man zeggen??
  OM zegt er is geen wet dat het strafbaar is.
  Men strooit ook met geld
  gemodereerd

 4. debby ga protesteren daar de bijlmer want daar worden dagelijks minderjarigen verkracht en jij houdt je mond he , dus waarom bemoei jij je met wat hier gebeurt

  deze bendelid stevig onder zijn ballen schoppen en hij kan nooit geen bende meer doen
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.