dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijPersoon op Scheveningen strand overleden door hitte

Persoon op Scheveningen strand overleden door hitte

-

Does Travel - naar Suriname

In Nederland is het momenteel bloedheet met temperaturen tussen de 30 en 35°C. En deze hitte heeft al een slachtoffer gemaakt; op het strand van Scheveningen is vanmiddag namelijk een overleden persoon aangetroffen.

De persoon lag op een strandbedje bij een strandrestaurant in de badplaats bij Den Haag, meldt het Algemeen Dagblad. De politie houdt er rekening mee dat het overlijden heeft te maken met het warme weer schrijft de krant. Volgens De Telegraaf gaat het om een oudere man.

Het KNMI schakelt in verband met de hitte morgen over naar code oranje. Dat betekent dat de ongewoon hoge temperaturen schade, letsel of veel overlast kunnen veroorzaken.

Er wordt gewaarschuwd dat (extreme) hitte vooral voor ouderen, kleine kinderen en mensen met een kwetsbare gezondheid gevolgen kan hebben voor de gezondheid.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Het zal niet alleen aan de hitte liggen er moeten ook andere reden ten grondslag liggen, oa leeftijd/oud, slechte gezondheid, ziekten, niet voldoende water gedronken te hebben, zaken verkeerd te hebben ingeschat, zaken niet goed beoordeeld zijn, niet goed voorbereid op pad te zijn geweest, onverschilligheid en niet meer in staat te zijn het vege lijf te redden toen zaken niet meer onder controle waren, enz. Wat reste was tap eyes. A nyan eyes, maar het kan ook zijn dat hij met open ogen gestorven is.


    gemodereerd
  2. Hitte hitte hitte mischien had deze persoon drugs gebruikt, mensen en vooral media veroorzaken massa hysterie als het geen corona is dan de hitte of de kou of bosbranden als de luie zuid europeanen met verstand zouden werken dan was er geen probleen tja wat zal zeggen ik weet een oplossingen maar…. Mensen gaan eerder ook door de stress dood. Klimaat is altijd de grote boos doener, terwijl bijna elke zomer een paar dagen 30 graden. Mischien had deze persoon drugs gebruikt je weet het niet. Ik voel meer stress dan hitte in mij geest door de massa hysterie omtrent hitte.


    gemodereerd
  3. nou das mooi niet waar hij is overleden door de prikjes die hij gekregen had maar schijnbaar mag dat niet gezegd worden


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES