dinsdag, mei 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieTwee arrestanten ontvlucht uit cellenhuis Santodorp

Twee arrestanten ontvlucht uit cellenhuis Santodorp

-

Does Travel - naar Suriname

Twee arrestanten die ingesloten waren in cellenhuis Santodorp zijn vandaag tussen 10.00 en 13.00 uur ontvlucht. Het gaat om Arnold Koedoe alias Kapasi (links op foto) en Batistoeta Finisie alias bouw.

Vernomen wordt dat de mannen het traliewerk van de gevangenis hebben doorgezaagd en via de ontstane opening zijn ontsnapt.

Koedoe is afgelopen woensdag voor beroving veroordeeld tot een gevangenisstraf van 6 jaar. Finisie was ingesloten wegens gekwalificeerde inbraak.

De verschillende eenheden van het Korps Politie Suriname werken aan de opsporing en weder aanhouding van het tweetal.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Duidelijk genoeg, het zijn weer Aziaten: bestaat de tralie soms van hout of bamboe ???? Hoe komen deze Aziaten aan de
  zaag ? Deze tori stinkt behoorlijk, ik zou als eerste de PA die op
  dag dienst had, flink aan de tand voelen. Hoe was de briefing die dag verlopen ???? Voor de dommie,s onder ons, dit is cynisch bedoeld: we kunnen wederom zien dat het lontoe
  édé,s zijn Hup bosje brug verplicht, duiken maar wel verzwaard
  met 100 kg kg stenen.


  gemodereerd
 2. Finisi is een geboren inbreker en uitbreker. Zulke horen aan de ketting met een hele zware blok gewapend beton.


  gemodereerd
 3. Jacko en Sammy the Queen goede oplossingen van jullie , maar goedkoper is deze twee in een bak gevuld met ongebluste kalk kieperen dan worden het witte pieten voor een moment


  gemodereerd
 4. JZwartmans, jij denkt dus dat deze twee ontvluchtte criminelen Aziaten zijn? Jij lijdt dus aan een soort kleurenblindheid. Voor alle duidelijkheid wil ik je daarom erop wijzen dat de twee jeugdige moordenaars, die de Chinese bakkersvrouw te Kwatta hebben vermoord en uit Opa Doelie wisten te vluchten, geen Afrikanen of Europeanen waren zoals jij in je kleurenblindheid zou kunnen denken, het waren gewoon Zuid Aziaten.


  gemodereerd
 5. Zijn die tralies van drop. Dat moet toch geluid maken, de bewakers zaten zeker te pitten of waren met hun bijbaantje of buitenvrouw bezig.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES