dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan schiet op hond van overburen

Man schiet op hond van overburen

-

Does Travel - naar Suriname

Een overbuurman is naar zeggen van de aangever brutaal en zeer onverantwoordelijk omgegaan met zijn vuistvuurwapen. Hij heeft vrijdagmiddag op de 4-jarige herdershond van de aangever geschoten, aan de Lindastaat in Suriname.

Ten tijde van het schietincident was alleen de zoon van het gezin thuis. Hij lag te slapen, toen hij plotseling wakker schrok door een harde knal. Gelijk daarna begon hun hond te janken. Dat was de aanleiding voor de zoon om poolshoogte te nemen.

Hij zag bijna overal op het erf bloed en een kogelinslag op de muur van de woning. Iets later kwam de overbuurvrouw, die het huisdier naar de dokter bracht.

Het is zo dat een papegaai van de overbuurman vermoedelijk door een hond is doodgebeten. De buurman dacht, dat de hond van de aangever hiervoor verantwoordelijk is. Hij is gistermiddag naar de woning van de huisbaas van het dier gereden en schoot gericht op de hond.

De rechterpoot van de hond is door het schot verbrijzeld (foto).

De politie van Munder werd ingeschakeld, die ter plaatse ging voor onderzoek. De benadeelde vindt, dat de schutter niet zo had moeten handelen. De afgevuurde kogel had ook een persoon kunnen raken. Het onderzoek duurt voort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
 1. Wat een buren zeg pistool gebruiken hun koppen vol spanning en haat! Ik heb ook enge buren, met enge vette koppen vol haat, ruzie spanning ,vooral de enge wijven en hun mannen zijn voodoo ratten ik heb gelukkig anti stress kruiden tegen hun stress en spanning werkt meer dan 1000 procent. Verjaag honden door te kloppen op een pan met lepel zo verjaag ik de hitte werkt wel.


  gemodereerd
 2. Heb ik ook eens gedaan toen de hond van mijn buurman op mijn erf mijn konijnenhok had opengebroken en bezig was mijn konijnen te vermoorden. Die hond heeft wonderwel de twee schoten met een rifle overleefd. Mijn buurman heeft de schade nooit vergoed, maar dat vond ik gezien de schade en dokterskosten aan en voor zijn hond, allang goed, wij zijn nog steeds goede buren, die wel eens samen gaan hengelen en groenten uit de tuin met elkaar delen. Moraal van het verhaal; houd je hond op je eigen erf en zorg dat hij geen last is voor een ander


  gemodereerd
 3. Hij hoort niet thuis in de buurt..niet eens lang in de buurt…hij zag er altijd agresief en druk uit


  gemodereerd
 4. Stel je leeft in een ‘oog om oog, tand om tand’ samenleving. Dan mag bij de dader ook zijn rechterhand aan flarden worden geschoten.

  Is er nog hoop in dit land voor de toekomst. Dat hangt af van de HELE samenleving.


  gemodereerd
 5. Het is natuurlijk niet goed te praten dat de buurman op de hond van zijn buren heeft geschoten, maar wel vreemd dat geen enkele persoon die hier commentaar op zijn gedrag heeft, enig begrip kon opbrengen voor de schutter, die zijn lieve papegaai op zo’n beestachtige manier kwijt raakte. Als je niet het risico wilt lopen dat een buurman op je hond gaat schieten, moet je er maar voor zorgen dat je hond de huisdieren of kinderen van je buren niet gaat (dood)bijten. Mijn hond heeft eens mijn buurjongen op zijn eigen erf gebeten, ik heb die jongen naar Eerste Hulp gebracht, terwijl zijn ouders dat eigenlijk niet nodig achtten. Ik heb daarna mijn honden aan de ketting gezet en mijn schutting in orde laten maken. Als mijn buurman, na het gebeurde, mijn hond toen had doodgeschoten, had ik daar begrip voor gehad.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES