dinsdag, mei 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouw uit Nederland op vakantie overvallen en beroofd in Paramaribo

Vrouw uit Nederland op vakantie overvallen en beroofd in Paramaribo

-

Does Travel - naar Suriname

Een 32-jarige vrouw uit Nederland, die momenteel met vakantie in Suriname vertoeft, kreeg afgelopen nacht de schrik van haar leven toen ze plotseling overvallen werd door twee criminelen.

Het slachtoffer Farzana Ozir was met samen zeven personen op stap. Naderhand liep ze met haar neefje naar haar auto aan de Jeroen Boschstraat en stapte in. Plotseling werden zij overmeesterd door twee criminelen, van wie een gewapend met een mes.

De daders rukten haar tas met daarin 9.000 SRD, 200 USD, verblijfsdocument, twee Rolex halskettingen, een paar oorbellen, twee bankpasjes, twee mobiele telefoons en andere persoonlijke spullen en belangrijke documenten, weg.

Het slachtoffer stribbelde tegen, waardoor zij schrammen aan haar linker bovenarm opliep. Na de daad vluchtten de daders weg met medeneming van de buit. Volgens het slachtoffer is zij na de beroving achter de rovers aangegaan. De criminelen sprongen echter over een schutting, waardoor zij hen uit het oog verloor.

De ingeschakelde politie van Geyersvlijt was ter plaatse voor onderzoek. Van de daders ontbreekt elk spoor. De Surinaamse politie werkt aan hun aanhouding.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

21 REACTIES
 1. Sterke beste Farzana. In dat land is het een grote chaos op dit moment. De mensen stelen als ratten. De grootste boeven zijn echter leden van de huidige regering. De ABOP heeft grond ter waarde van €12 miljoen aan zijn familie en vrienden uitgedeeld. Ook Jogi van de VHP is een grondrover en heeft weer stukken grond gekregen. Zelfs DNA voorzitter, de heer Bee van de ABOP heeft $20.000 onrechtmatig opgenomen. Het volk pienaart en onschuldige mensen worden overvallen. Daarvoor heeft de regering geen tijd. Zij hebben het te druk met het leegroven van dat land. En de president komt steeds met de mooie praatjes over prudent beleid en wo set eng.


  gemodereerd
 2. Trieste en verlammende gebeurtenissen in ons geliefd Suriname!Helpen meedenke naar verbeterings en of oplossingsmodellen.Een ideenbus op alle commissariaten in elk Distrikt plaatsen voor het deponeren.!


  gemodereerd
 3. Mensen ga niet naar Suriname met vakantie, je bent daar niet veilig.Neem geen euros mee naar Suriname,zolang dit land niet veilig en corruptie vrij is.


  gemodereerd
 4. Het is niet meer aan te raden om op vakantie te gaan naar Suriname, criminaliteit is onbeheersbaar geworden, helaas jammer voor de goede burgers die afhankelijk zijn van de toeristen


  gemodereerd
 5. Je bent op vakantie en je gaat uit en loopt met al je hebben en houden??
  Iedereen leest de dagelijkse berovingen. Zoek alvast in je naaste omgeving naar de rovers.


  gemodereerd
 6. Dang mi mus go na Sranan, ik maak een paar dood daar.
  Of kom zelf terug, in in een body bag! Wat een stelletje Ma##
  zeg, en de regering slaapt verder. mang !!! Chan doe eens wat
  aan, jij bent toch ook eens Mini – ster van Jus/ Pol geweest
  sukkel!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 7. Ding fufuru dagu. Suriname is verworden tot een roversnest van hoog tot laag. Dat land is reddeloos verloren. Wat een lage mentaliteit zeg.
  Ze kan fluiten naar haar geld en spullen. Ze had toch kunnen weten dat er op haar geloerd zou worden als ze gaat showen met haar dure spullen? Op zich is het jammer dat je niet meer open en bloot met je zuurverdiende spulen kan pronken. Dus mensen. Laat dit een les zijn. In Nederland gebeuren deze dingen ook, maar 9 van de tien keren zijn helaas het buitenlanders.


  gemodereerd
 8. Waarom heeft God deze volk gemaakt….en ze leven in zo groot continent……en geen van de landen zijn welvarend land. Oh god….iets is mis gegaan….altijd roven..beroven…stelen…..en lelijk ook. Ammen…Maar hoe kwamen zulke gasten ook aan rolex horloge…..


  gemodereerd
 9. eigen+mening , vuile paarse rat , jij zegt dat de voorzitter van de DNA $ 20.000 gestolen heeft , nou teringlijer dat moet eerst nog bewezen worden , jij zal wel weten waar het geld is die jou boevenpartij de ndp gestolen heeft van het volk he


  gemodereerd
 10. beste Nederlanders , Belgen en anderen die naar Suriname willen gaan voor vakantie , jullie moeten jullie vooraf goed laten inlichten en jullie moeten de media bekijken wat voor criminaliteit er is hier in Suriname , wij raden jullie aan ga nu nog niet naar Suriname , pas als het veilig is , en deze regering doet niet veel tegen criminaliteit want moordenaars , verkrachters en boeven lopen hier vrij rond , dus zoek een andere vakantie bestemming en laat je goed informeren


  gemodereerd
 11. Chan kan niks doen want ABOP bescherm zijn criminelen stemmers. Ik hoop dat de mensen kunnen zien dat met ABOP in de regering niks wordt. Als ABOP ooit aan de macht komt wordt Suriname dan tweede Haïti.


  gemodereerd
 12. Wat ga je in su zien het is toch geen vakantie land en ook nog slecht voor je
  Ontwikkeling. Het bedrag die je betaalt om naar su.tegaan kan je een halve wereld reis maken.


  gemodereerd
 13. Al wordt de ticket 10000 euro de echte Surinamer gaat toch wel.
  Surinaamse rovers weten dat hier veel euros te halen is.
  Jammer dat dit land zoveel rovers fasciliteert zowel in de top als in de onderlagen. Daarom komt het nooit goed en zal het internationaal altijd als een bananenrepubliek behandeld worden.


  gemodereerd
 14. Lekker hoor!! Vakantie land Suriname….mi mars papie….1 grote roversnest!!!!!! Toeristen weet waar je gaat!!!


  gemodereerd
 15. Je neefje bracht je naar de auto ik lees nergens nog iets van hem. Begin daar met je onderzoek.


  gemodereerd
 16. Advies aan alle toeristen…..vermijd dit corrupte, criminele narcoland, als je leven je lief is.

  Kies voor Caribisch Nederland met zijn parelwitte stranden, azuurblauwe zee, vriendelijke dienstverlening in horeca en winkels, normale ticketprijzen en fatsoenlijke, betaalbare excursies.

  Alles is beter dan je dure geld wegbrengen en laten beroven in Suriname.


  gemodereerd
 17. Rolex ketting nooit van gehoord wel van rolex horloge maar die zijn echt duur of heeft ze op een markt in islamabad gekocht. Ze moet weten dat je in suriname moet oppassen met gouden spullen. Ik heb 2 keren meegemaakt incident en beroving en schietpartij in su. Suriname is niet de enige land met boeven pas gelezen op paradijs eiland mauritius een rare enge overval in een villa.


  gemodereerd
 18. Ik ben al 22 jaar niet meer naar Suriname geweest.

  Ik ga regelmatig naar Gambia, Ghana en de Dominicaanse republiek.
  Suriname is mij veels te link.

  Je kan als toerist geen huis meer huren in Suriname.
  Het is levens gevaarlijk.

  Ik rust
  Djamoe


  gemodereerd
 19. Nooit had ze rolex ketting ,sinds waneer had heeft ze dat ,ze lieg al weer en dit keer voor de media van Suriname ,als iemand zo een ketting weg ruk van je nek ,je houdt lit teken over van tenminste een kleine schrammetje om je nek , “KARMA” haar heel snel gepakt hahahahaha is goed voor haar, sociaal media gangster haha


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES