dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijJonge pilote dood nadat ze door een muskiet gestoken werd in België

Jonge pilote dood nadat ze door een muskiet gestoken werd in België

-

Does Travel - naar Suriname

Opmerkelijk nieuws vanmorgen uit België: een 21-jarige vrouw is overleden nadat ze in Antwerpen door een muskiet werd gestoken. Het gaat om een Britse pilote in opleiding die is overleden aan een infectie, die zich naar haar hersenen had verspreid. Dat schrijft de BBC.

De vrouw uit Engeland was vorig jaar in Antwerpen voor een training toen ze naast haar rechteroog gestoken werd door de muskiet. Als reactie hierop raakte de plek opgezwollen en ontstoken en moest ze naar de Spoedeisende Hulp.

Ze kreeg antibiotica en werd vervolgens naar huis gestuurd. Twee dagen later werd ze door haar vriend echter terug naar het ziekenhuis gebracht, nadat ze thuis was ingestort. Ze stierf drie dagen later in het ziekenhuis.

Uit het rapport van de lijkschouwer, dat deze week pas bekend werd, blijkt dat de vrouw overleed aan septische embolie – aderobstructie als gevolg van een ontsteking – door een besmetting met de bacterie staphylococcus aureus, aldus de BBC.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
 1. Niet raar met die verdachte zeehaven in dezelfde stad. Een gekende aankomstplaats van schadelijke dieren en stoffen.
  RIP Captain.


  gemodereerd
 2. Jammer dat ze haar opleiding niet kan voltooien, en ook nog
  zo jong !!!!!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Zo triest zo hard voor de maatschappij willen werken en nu weg. Die muskiet kan meer slachtoffers maken, altijd oppassen ook in nederland en europa mischien zulke enge muskieten ook in europa niet alleen in warme landen zie slachtoffer zo wreed heengegaan.


  gemodereerd
 4. echt triest , maar we weten niet welke muskiet soort deze steek heeft gegeven , dat haar dood tot gevolg had , was ze in haar been gestoken was ze dan ook overleden?? , iemand zegt hier domme pech , dom kun je niet zeggen want je zoekt toch niet de muskiet op toch


  gemodereerd
 5. Ook anderen zijn gestoken, maar stierven niet. Dus ligt het niet aan de muskiet, m.i.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES