Bordo voor onderzoek naar Spoedeisende Hulp

43
Bordo voor onderzoek naar Spoedeisende Hulp
Foto: Mony Hond 'The Caribbean Golden Boi' Bordo Facebook

Joel Martinus beter bekend als Mony Hond en Bordo heeft heeft zijn volgers op Facebook afgelopen nacht weer heel erg laten schrikken. Hij liet weten dat hij zich niet goed voelde en naar de Spoedeisende Hulp in Suriname is gegaan, om zich na te laten kijken.

Dat schreef de bekende Surinaamse entertainer en politicus op zijn Facebookpagina. “Mensen…. mi ede span. Mi brudu hé. A moni e kon sjatu. Ik ben geen Billionaire meer, maar millionaire“, schreef hij.

Volgens Bordo kon hij niet slapen en belde hij de huisarts op. Maar omdat die niet bereikbaar was ging hij richting de SEH. Hij plaatste bovenstaande foto online. Daarop is te zien dat hij door een scan gaat. Hij vraagt zijn volgers om voor hem te bidden.

Het is niet de eerste keer dat Bordo een post maakt waarin hij aangeeft dat hij naar de SEH moet. In oktober 2020 liet hij weten dat hij voor behandeling naar de EHBO moest:


43 REACTIES

 1. het is echt belangrijk dat het volk dit weet. want stel je voor dat wij dit niet zouden weten.
  gemodereerd

 2. Misschien is het goed dat je met de harde feiten van het leven geconfronteerd wordt. Dan zie je nu hoe kort en betrekkelijk het leven is waar men maar 1 van heeft. Ondanks de gezondheidsklachten laat je weer zien dat je aan grootheidswaanzin lijdt. Want je schrijft dat je nu geen miljardair maar miljonair bent. Tsja, nederigheid is voor jouw soort nu eenmaal iets waar het te weinig van heeft.
  Wees nederig en dankbaar en gedrag je nou eens als een volwassen kerel.
  gemodereerd

 3. Ik hoop dat ze een soldeerbout hebben
  De losse kabels weer vastmaken.
  Sommige mensen die echt doodziek zijn kunnen niet naar de dokter en deze gaat vr hoge bloeddruk volgens hem, wel nr ehbo. Is dit nieuws??
  gemodereerd

 4. Ik wil wel een financiele bijdrage leveren bij een inzamelingsactie om Bordo naar Frans Guyana te sturen voor een professionele onderzoek .
  gemodereerd

 5. Ik zal voor je bidden dat je je verstand weer terug krijgt. Om aandacht te vragen, ga je zomaar naar EHBO, terwijl echte zieke patienten moeten wachten. Dit soort leiders hebben we in SU niet nodig.
  gemodereerd

 6. Frappant dit !!! Anderen moeten maanden op de wachtlijst staan om een scan te maken en deze meneer gaat er meteen op bij aankomst!!!
  gemodereerd

 7. Bordo is een clowneske man van en voor het Surinaamse volk die naadloos past in het hedendaagde Circus Stupido waarbij steeds dezelfde gedachte de boventoon voert, “liever kwijt dan rijk”
  gemodereerd

 8. Met een CT-scan kunnen ze niet veel meer indruk zou een MRI-scan maken en uiteindelijk bewijzen dat ing edesee no e wroko boeng (moro)al dat gesnuif van kwik(om goud te winnen) en Coke (om je geest te verruimen en je happy te voelen cq grootheidswaanzin)
  Morgen loopt hij weer te pronken met zn blingbling en kan dit onderzoek gezien worden als zn jaarlijkse checkup.
  Alla deng Prins e broeija! hihi
  Joel, Je bent geen Billionair meer maar nog maar een Millionair (ik vraag me af in welke valuta want dat maakt ook veel verschil uit). Mi boi no spang jere Goud en Zilver heb ik niet ma wang graas watra altijd joe kan kisi foe mi foe nati joe neki no spang joe ede nanga grongtapoe sani!
  gemodereerd

 9. Mogen de bewoners van Paramaribo ook met een hoge bloeddruk naar de Spoedeisende hulp, of is deze privilege alleen maar voor Mony Hond en zijn stamgenoten.
  gemodereerd

 10. Hoe spoed is het wanneer je al deze poppenkast opneemt en op je FB account plaatst?
  Ik zie het echter niet op Telegraaf.nl Bloomberg meldt het ook niet.
  Wellicht valt het dan wel mee. Of is Bordo toch geen wereldleider????
  gemodereerd

 11. Hem in een magnetron 15min opwarmen op 1500 watt om alle bacterien bij hem te verjagen.
  gemodereerd

 12. ”Wanneer niets tot iets komt, kent men zich zelve niet”
  Trouwens mooie recactie,s van bovenstaande reageerders.
  En men plaagt te zeggen dat alléén ”Hindoestanen op geld
  kikt, what a f*ck man”. Deze kleuter wilt gewoon aandacht
  en dat is alles! @ Debby dat soldeerbout moeten ze gewoon
  in zijn ”Anus” steken, dan gaat alles over bij hem !!

  sari tori tori

  Jacko
  gemodereerd

 13. Ja Bordo. hopelijk ga je nu inzien dat gezondheid belangrijker is dan geld. Natuurlijk is het mooi om geld te hebben, maar dat is niet alles in het leven.
  Dat jouw geld opraakt betekent dat je het niet goed kan beleggen of met geld kan omgaan.
  Dus naast geld en een goede gezondheid heb je ook verstand en kennis nodig.Je bent dus overduidelijk tijdelijk biljonair geweest. Opgepast anders zal blijken dat je slechts tijdelijk miljonair bent.
  Weet jij wat het verschil is tussen Bordo en de echte euro miljonares, die ik ken? Laatstgenoemden scheppen niet op over hun vele miljoenen, want zij willen miljonair blijven.
  gemodereerd

 14. Als Mony Hond is er grote kans dat hij te maken heeft met éénn of meerdere van de volgende problemen/ziektes; Pecunia Interruptus (onderbreking van verdiencapaciteit), Rubella (Rode Hond) of Rabiës (Hondsdolheid).
  gemodereerd

 15. Where money talks, Bull shit walks !!!!
  ”M*ther F*cker”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 16. @ Palulu

  Ja hij is ook geweest incognito, maar ze hebben niks kunnen
  vinden daar. ” Helemaal empty” geen teken van enige activiteit.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 17. pppffff wat een sensatie! wat een aandachtzoekende….je geld zal helpen je geozndheid te behouden maar hopelijk ook je verstand!..wees toch eens normaal en wees eens volwassen!
  ZUCHT!
  gemodereerd

 18. In het dorp van deze miljonair kunnen de kinderen niet naar school omdat er geen klaslokalen zijn. Triest om te zien hoe onze marron broeders zich dagelijks te kijk zetten.
  gemodereerd

 19. Vreemd dat ze hem niet naar de huisartsen practice verwezen hebben. Ik ben laatst met een baby die koorts , diaree en braken had en hebben rustig aangegeven dat ik naar een huisartsen praktijk moet omdat zij alleen spoed kwesties leven of dood behandelen.wordt er dan met 2 maten gemeten. Duidelijk he.
  gemodereerd

 20. Een hersenscan doe je om na te gaan of er afwijkingen zijn bij de hersenen. Het was dus waste of time.
  gemodereerd

 21. Helaas kan niet iedere Surinamer deze voor rechten hebben , het is overduidelijk dat Money talks and Bullsh.t walks , ik wens Bordo een goed herstel toe
  gemodereerd

 22. A tori de luku dat ete wan foe den san o de tap eyes gauw gauw.

  Toemsi Bigi Ba Bari No Boen Foe Miki Tapoe Gron Tapoe Disie

  Ini a libie ie moes de bescheiden.
  gemodereerd

 23. Mijn dag is ”Super na het lezen van alle meningen, van
  mijn mede reageerders”.

  bun tori

  Jacko
  gemodereerd

 24. He Bordo. Je vermogen slinkt omdat je ook niet kan tellen. Rekenen is een heel moeilijk vak.
  Na Miljoen volgt miljard en na miljard volgt biljoen.(zie onderstaande tabel)
  Van Biljonair naar miljonair is dus een enorme grote stap omdat je miljardair overslaat.
  Overigens heb jij omgerekend een vermogen van ongeveer 30 miljoen Euro. Bij een vermogensbelastingtarief van 8 promille moet je dus jaarlijks 30.000 x 8 =240.000 euro’s aan vermogensbelasting betalen. Over inkomstenbelasting wil ik het niet hebben omdat ik niet over alle gegevens beschik. Ik wil het niet hebben over het feit dat jij geen belasting betaalt, maar dat de staat jaarlijks van jou alleen een schade oploopt van 240.000 euro oftewel 4,8 miljoen srd. Daarom zit Suriname in de geldnoodshit omdat de rijkste figuren in dat land geen belasting betalen. Zeker is dat Brunswijk ook geen belasting betaald. De door mij uitgerekende schade is dus in werkelijkheid vele malen groter.

  Als ezelsbruggetje voor het rekenen onderstaand tabel;

  Nederlands Engels In cijfers
  miljoen million 1.000.000
  miljard billion 1.000.000.000
  biljoen trillion 1.000.000.000.000
  biljard quadrillion 1.000.000.000.000.000

  ik ga ervan uit dat jij de Nederlandse biljoen bedoelt en niet de Engelse.
  Bordo bedankt voor de verschafte info. Jammer dat Brunswijk niet zo openhartig is. Anders had ik ook de schade die hij de staat Suriname bezorgt ook kunnen uitrekenen.
  gemodereerd

 25. Telkens als hij zijn kruiden tegen eeds niet inneemt, belandt hij daar.
  gemodereerd

 26. Van de ouderen generatie gehoord. wat Jupiter mag,mag zijn Hond niet.En abi saka fasi,maar no abi saka saka fasi.
  Hij is een politicus,beleidsadviseur,directeur,entertainer,ondernemer en ook miljonair.
  gemodereerd

 27. Stronthoop. Als god de mens geschappen hft zoals er wordt beweerd dan neem k hem wel kwalijk dat hij dit soort ratten uit de hemel hft laten vallen. Of hft hij ze uit de hemel getrapt om in de hel neer te vallen.
  Overal wereldwijd bezorgen ze aln mr ellende n chaos.
  gemodereerd

 28. ach mensen , die bordo is een film aan het maken , in details , zo ga je in de scan en zo lig je met een mondkap in een ziekenhuisbed met van allerlei slangetjes en sensors die je monitoren , kijk mensen bordo is niet met goud behangen , dus hij heeft dat met dat goud betaald om voor de scan te liggen en dat hij ook op een ziekenhuisbed mocht liggen , ja een gek he die bordo
  gemodereerd

 29. Het resultaat van de MRI-scan heeft uitgewezen dat geen hersenen, maar zaagsel in de bovenkamer heeft.
  gemodereerd

 30. Laat het aan God over. Gado Pai man dé. Als hij een man met ziel zou zijn en van zijn land en houden dan had hij de mensen man Brokopondo geholpen en ook een aannemer genomen huis te bouwen voor hun en de riolering van de stad gerenoveerd. Dan zullen we spreken hij houdt van z’n mensen, ongeacht kleur, ras en geloof en voor de zwervers had hij tehuis gebouwd dat de meer aantrekkelijk voor toeristen en ouders met kinderen om te vertoeven bij Waterkant.

  Zoals andere ook zeggen WAAROM MOET HIJ VOORRANG KRIJGEN OM HIJ GELD HEEFT, MAAR GEEN ZIEL.
  GOD U WEET WAT U MOET DOEN???
  gemodereerd

 31. Daar bordo jullie over zijn leven wilt vertellen he..bordo speelt zijn spelletje en laat hij jullie zonder dat jullie willen meespelen..jullie vinden hem gek en gestoord dan reageren jullie op alles van hem..wie is dan gek en gestoord??? Jullie toch…un abi ting jere ..niets beters te doen he! Gaan jullie ook geld maken of een leven zoeken hoor
  gemodereerd

 32. Ook deze man met zijn bazo kaart komt overal terecht voor zorg.Hele boeven bende bij abop heeft een bazo kaart , terwijl zij geen recht op hebben.
  gemodereerd

 33. Wat een aandachtshoer is het toch ook.

  Sulletje kon niet slapen… lekker belangrijk!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.