zaterdag, mei 25, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentDit weekend Pal Mundo festival in Zuiderpark Den Haag

Dit weekend Pal Mundo festival in Zuiderpark Den Haag

-

Does Travel - naar Suriname

Na twee volledig uitverkochte edities keert het grootste Latin en Caribbean festival van Europa Pal Mundo dit weekend terug! Op zaterdag 2 en zondag 3 juli is het Zuiderpark in Den Haag het decor voor het festival. Met topacts J Balvin op de zaterdag en Maluma op zondag, zal Pal Mundo wederom het magistrale Latin hoogtepunt van hopelijk een ongekend festivalseizoen worden.

In samenwerking met festivalorganisator ALDA, de nieuwe officiële partner van Pal Mundo, wordt het Zuiderpark in Den Haag speciaal voor Pal Mundo omgetoverd tot een Caribisch Latin paradijs met ruimte voor 25.000 bezoekers per dag. De vier unieke podia op het festival bieden voor ieder wat wils – van Latin tot Caribbean en van Funk Do Brazil tot Reggaeton.

Naast de diverse stages ontbreekt ook dit jaar de Caribische foodcourt niet op het terrein. Voeg daar de ongekende sfeer van Pal Mundo aan toe en deze grootste editie ooit belooft nu al legendarisch te worden.

De laatste tickets, de volledige line-up en alle info vind je ook op www.palmundo.com.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES