Man aangehouden op verdenking van verkrachting minderjarige

8
Man aangehouden op verdenking van verkrachting minderjarige

De verdachte E.D. is gisteravond door leden van het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) en de afdeling Jeugdzaken aangehouden te Goede Verwachting in Suriname.

Hij werd gezocht door de politie van Jeugdzaken wegens verkrachting. Vernomen wordt dat hij verdacht wordt zijn minderjarig nichtje seksueel te hebben misbruik.

De familie deed aangifte tegen de verdachte, toen het meisje dit aan haar naasten vertelde. De verdachte was nadien ondergedoken.

Gisteren lukte het de leden van de RBTP om de man samen met Jeugdzaken aan te houden. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

8 REACTIES

 1. deze man zijn ballen kraken , want pedofielen slaan steeds weer toe , nou zonder ballen is hij geen man meer en zal nooit meer meisjes en vrouwen lastig vallen
  en zorg er voor dat die nibte bij hem uit de buurt blijft , anders is deze pedofiel zo weer vrij en dan zoekt hij weer slachtoffers
  het beste is , hem een spuitje geven
  gemodereerd

 2. Irmgard
  Je bedoeld “wat bezielt deze dieren”?
  Eigenlijk doen ze wat dieren doen en meestal worden zulke dieren gedood door mannetjes hun eigen omgeving. Neem bijvoorbeeld de leeuwen🙄
  gemodereerd

 3. Als hij weer vrij buiten loopt, dan wordt hij opeens geschept door een auto.

  Tja, hij stak zomaar de weg over agent, ik zag hem niet was donker, ik kon er echt niks aan doen!
  gemodereerd

 4. Verkrachters zijn echt beesten, totaal geen geweten!

  Even offtopic…
  In Nederland ook weer raak.
  Daar zijn ze massaal op zoek naar een beest op op een fiets, staat er letterlijk!
  Het beestje wordt tenminste bij zijn naam genoemd: B.E.E.S.T.

  Meneer de zielige asielzoeker heeft op klaarlichte dag een 27 jarige vrouw van haar fiets getrokken en gewoon op straat verkracht.

  En van dit soort beesten komen er in Nederland ELKE WEEK al vele jaren 1000 binnen!
  Ben geen racist, maar deze beesten, moeten ze de gewoon de Noordzee injagen bij Scheveningen en terug laten zwemmen naar Afrika.

  Hij zal nog wel steeds last hebben van zijn trauma.
  Wordt waarschijnlijk een fopstrafje voor dit beest, want anders komt zijn assielaanvraag misschien in gevaar.
  gemodereerd

 5. Over actieve hormonen, helaas hebben ze daar dan wel iemand voor nodig om hun lusten bot te vieren. Nichtje of zusje pakken is de makkelijkste optie, die is op dat moment beschikbaar. Meestal zijn die dan ook de eerste slachtoffers, hoe triest ook. Dus moeders let op je kinderen houd de mannen uit de buurt van je dochters, er hoeft maar iets te zijn waar ze op dat moment van geilen en dan is jouw kind hun prooi. Het zijn nu eenmaal dierlijke instincten die los komen. Dus moeders je bent gewaarschuwd.
  gemodereerd

 6. @baka Bana suggereert u nu, dat er eigen rechter gespeeld moet worden en we ze moeten vermoorden. Ik begin er ook wel genoeg van te krijgen om elke dag weer over dit soort zaken te moeten lezen, net zoals over geweldsmisdrijven, overvallen enz. Dit is het gevolg van tientallen jaren wanbeleid en verkeerd voorbeeld door de overheid en ouders die hun kinderen geen goede opvoeding en waarden bijbrengen.
  De overheid heeft het geweldsmonopolie en hoort deze figuren (tuig) uit de maatschappij te halen. Gevangenisstraf gevolgd door forensisch psychiatrische behandeling.
  En ouders dienen hun verantwoordelijkheid te nemen en jonge kinderen te beschermen en een beter zelfbeeld bij te brengen en door hun eigen voorbeeld betere sociale en zedelijke waarden bij te brengen.
  Men zal de mannen en vrouwen in Suriname toch eens moeten leren zich niet alleen als geile beesten te gedragen en dat menselijke relaties op meer gebaseerd zijn dan sex.
  Er zit iets psychisch totaal verkeerd in de Surinaamse samenleving, waarin onenigheden niet worden uitgepraat, maar direct leiden tot geweld, er geen enkel respect is voor andermans eigendommen, fysieke veiligheid, de autonomie en integriteit van het menselijk lichaam. De verandering moet op allerlei niveaus te worden geïnitieerd te beginnen thuis, gevolgd door school en bij de overheid.
  Een goed begin zou zijn om eindelijk eens die Bouterse op te sluiten en hem, zijn familie en handlangers kaal te plukken, zodat de jeugd ziet dat slecht gedrag bestraft wordt. Een tweede stap is een uitleveringsverdrag met de EU, zodat een paar notoire misdadigers in de Surinaamse poltiek er s hun gerechte straf ondergaan. De Surinaamse gemeenschap dient gezuiverd te worden en dan top down.
  Opvoeding moet Bottom Up te gebeuren
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.