Medeplichtige bij inbraakzaak Powisi en vriendin aangehouden

2
Voortvluchtige medeplichtige in zaak Powisi aangehouden

De Surinaamse politie heeft zaterdag de voortvluchtige verdachte Chequino D. aangehouden in de omgeving van de Vierde Rijweg in Suriname. D. zou samen met de eerder aangehouden Powisi en diens vriendin betrokken zijn bij een inbraak in een woning waarbij een bedrag van 280.000 SRD werd meegenomen.

In deze zaak werd eerder ook de 30-jarige vriendin van Powisi Janice D. aangehouden en na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Zij legde een volmondige bekentenis af bij de politie, op basis waarvan Powisi kon worden aangehouden.

De Surinaamse politie liet vorige maand weten dat het niet uitgesloten was dat er meerdere aanhoudingen in deze zaak zouden worden verricht.

Chequino D., die een tijdje als chauffeur voor Powisi heeft gefungeerd en bekend staat als vuurwapengevaarlijk, wist vanaf begin april uit de handen van de politie te blijven. Uiteindelijk werd hij gisteren aangehouden en overgedragen aan de Recherche van Regio Midden.


2 REACTIES

  1. Ik vind deze zask ook zo raar. Is het kornuitje vam Chan dus zal wel zo zijn.
    Om heel eerlijk te zijn, ik heb de mensen gehoort hoe ze praten en ik zou niet met ze optrekken. Ook niet om mensen te bedonderen.
    gemodereerd

  2. Gezien zijn praktijken, lijkt hij veel meer op een kornuit van DDB!
    Laatstgenoemde heeft immers aan heel het volk laten zien dat je in Surbabwe ongestraft kan stelen, roven en moorden.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.