zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePowisi en vriendin aangehouden voor diefstal 280.000 SRD uit woning

Powisi en vriendin aangehouden voor diefstal 280.000 SRD uit woning

-

Does Travel - naar Suriname

Rinaldo Mussendijk, meer bekend als Powisi, is wederom aangehouden door de politie in Suriname. Hij is dinsdagmiddag door het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM) opgespoord en aangehouden wegens diefstal van 280.000 SRD uit een woning aan de Grankreekweg te Para.

In deze zaak is de 30-jarige Janice D., vriendin van Powisi, op zondag 1 mei reeds aangehouden en na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Zij heeft intussen een volmondige bekentenis afgelegd bij de politie.

De benadeelde had SRD 280.000 thuis bewaard om inkopen daarmee te doen. De verdachte Janice, die vermoedelijk ook een relatie met de aangever erop na hield, nam hem mee naar de tandarts. Op dat moment was niemand thuis. Zij stuurde Powisi om het geld uit de woning weg te nemen, wat hij ook deed.

Nadat de aangever en Janice thuis kwamen merkten zij de inbraak op. De politie van Para werd ingeschakeld voor onderzoek.

Na goed speurwerk van RBTM is de vriendin eerst in beeld gebracht en aangehouden. Op basis van haar verklaringen is Powisi vandaag opgespoord, aangehouden en in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
BODO Party

18 REACTIES
 1. Zn moeder zak dr snater weer komen pieren ip social media. Ze had beter die bonuman kunnen vragen om die foer’bakru uit powisi en zn foer’ vrindin te halen. Ze dachten Bonny & Clyde van suriname te zijn. Dan nog erbin a sma ben motjo hahahaha powisie…joe so wan wakaman dan ie vrouw e oeroe gie hahahahaha…..conclusie: powisie is plastic gangster hahah en zn moeder ook. Trouwens, die zat ook op de kapoe in dr jonge jaren…


  gemodereerd
 2. Er is heel veel zwaar werk voor de moeder van Rinaldo Mussendijk te doen (POWISI) De Haitiaanse Bonumangs kunnen alvast hun borst nat maken.


  gemodereerd
 3. Ik vind het verhaaltje een beetje sterk. 280.000 om inkopen te doen.
  Ik denk ook niet dat ze een volmondige bekentenis heeft afgelegd. Dat mens heeft een lage scholing en lijkt niet bijster slim.
  Om haar in zaken te luizen is zeer laag.


  gemodereerd
 4. Powisi Yu ma sa go suku din haiti wan tron moro. ay nanga Nippi . Nu wordt het lachen.


  gemodereerd
 5. Daarom de naam “Powisi”.
  Houdt van glimmende dingen, goud en geld.
  Misschien onschuldig, hij is toch strijder?


  gemodereerd
 6. allebei een spuitje geven , en opgeruimd staat netjes

  is dat die powisi die altijd zat te lallen


  gemodereerd
 7. Opsluiten tot dat hij een sabaku is geworden. Vriendin heeft het feit bekend, dus no way out.
  Misschien een case voor onze vriendin? Kan in elk geval niet aangeven dat “mijn cliënt is niet eerder met de justitie in aanraking gekomen”


  gemodereerd
 8. Degradatie van powisie naar tingie fowroe. Maar wie haalt het in hun gezonde hoofd om 280.000 in huis te houden? Behalve als het inkomen dat van illegale handel is.


  gemodereerd
 9. Ze moeten ff Mevrouw Nibte bellen…en dan komt het weer goed….😂😂


  gemodereerd
 10. Nog een scenario. Deze lijkt heel goed in mekáar gezet te zijn. Powisie , zoals je het leest opgeriuimd staat netjes. Dat is waar het naar toe gaat. Je kan je niet voorstellen , maar Suriname heeft hulp nodig. Burgers huilen letterlijk en figuurlijk.


  gemodereerd
 11. Ik kan me wel voorstellen dat Suriname hulp nodig heeft hoor @meltel omdat Suri een junkstate is met 4 miljard us dollar schuld. Maar, er zijn anderen die harder hulp nodig hebben: Sri Lanka, Afrika, Oeigoeren, Oekraïne, N. Korea, Haiti, Venezuela etc etc

  Zielig voor die huilende mensen. Nee hoor, dit is het gevolg v eerder bewust gemaakte keuzes. Stemmen op een veroordeelde moordenaar en drugsdealer, dan krijg je dit ja. Django mentaliteit of ‘zweef tekie’ zoals deze low life powisie. Zijn vriendin heeft hem gesnitched en jij komt met opgezette scenario’s.

  Hoe crimineler en asocialer hoe populairder schijnt, bij een bepaald deel dan.


  gemodereerd
 12. Beste landgenoten,

  sta hier even bij stil.
  En bedenk en besef dat dit soort figuren, ook grappenmakers als Pique, Bordo, dikke Bolus, etc. wel het stemgedrag kunnen beïnvloeden en dus het verkiezingsklimaat vertroebelen !

  Zij zijn de, met een modern woord, de zogenaamde influencers van een grote groep Surinamers die geen donder verstand hebben van beleid en bestuur.
  Dit soort gajes ronselen stem-ezels alleen voor eigen gewin.
  Het is nu ook inmiddels duidelijk dat deze politieke-motjo’s niet bij een politieke partij blijven waar zij niet kunnen profiteren, zij gaan met hun hossel snuit opzoek naar politieke partijen waar zij beloond worden om hun eigen achterban te naaien.

  Word geen stem-ezel van een politieke motjo !

  Kies bewust.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd
 13. @Minami….hoe vromer de geest hoe groter het beest!
  @Debby….je bent zo zielig nu….eigenlijk moeten we je gewoon negeren wan je lijkt ook even “slim ” als mevrouw powisi


  gemodereerd
 14. debby en meltel kijk eens goed naar die foto dan zie je dat powisi wijst naar de buik van zijn vriendin , ja er komt straks een crimineel bij


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES