‘Iedereen plat’ bij extra controle Operatie Taskforce politie

7

Zaterdagavond heeft de Operatie Task Force van de politie in Suriname, weer opgetreden in Paramaribo. Op diverse locaties vond extra controle plaats, zoals hier op de hoek van Highway en de Latourweg (Post 1), waar ‘iedereen plat moest’.

Ook in de omgeving van de Hoogestraat, Hofstraat en de Waaldijkstraat werd opgetreden. Op voornoemde locaties werd een hoeveelheid marihuana, hasj, 27 steekvoorwerpen, twee gaspistolen en een vuistvuurwapen in beslag genomen. Er zijn geen aanhoudingen verricht daar de in beslag genomen spullen niet op verdachten zijn aangetroffen .

Bij het Shell pompstation op de hoek van de Grando- en Kwattaweg was er ook een roadblock. Daarbij werd het verkeer gecontroleerd. Er zijn drie voertuigen in beslag genomen die niet verzekerd en gekeurd bleken te zijn. Zes bromfietsers hadden geen papieren bij zich.

Ook zijn vier geluidsboxen, die bevestigd waren in een kofferbak van een auto, in beslag genomen vanwege veroorzaken overlast door te luide muziek.

Overtreders zijn opgeroepen zich dinsdag 29 juni om 11.00 u te melden op het politiebureau Nieuwe Haven.7 REACTIES

 1. Haha. Je rijd een Ford Raptor maar niet verzekerd. Voor de keuring zijn ze niet zo streng. Maar als je verzekering is verlopen, dan ga je branden ja.
  gemodereerd

 2. Een boete en je gast verzekering en je neemt je auto. Als je verzekeringsagent kent en je kent politie, ga je zelf vandaag om je voertuig op te halen. Die kraanwagen kost srd 850 vr korte afstand en dat betaal je ook.
  gemodereerd

 3. Lijkt me goed dit elke avond te doen. Het veiligheidsgevoel zal misschien dan terugkomen.
  gemodereerd

 4. Goed zo!

  Geef ze extra gevaren geld, ze verdienen het! Nu nog de razzia’s in de point-gebieden. Doen ze hier ook, gewoon de huizen bestormen en opruimen.
  Vervolgens de bars en pensionnetjes. 👍
  gemodereerd

 5. Ze stelen net onder de politie hun neus. Sorry maar er is geen respect meer voor devpolitie
  Doen mee aan criminele activiteiten, drugs voor arrestanten, vergeten die ene die geld nam op stolkersijver om taxi door te laten rijden. Tijdens covid hebben ze ook aardig verdiend.
  gemodereerd

 6. Dit moet de politie vaker doen, op den duur gaat blijken dat de rust en respect voor d politie terug zal komen. De burger zal op den duur beseffen hoe het hoort, en de rust zal terug komen.
  gemodereerd

 7. Goed werk van de politie. Zou frequenter mogen. Ik zit bijna elk weekend bij Kokobana aan de Wilhelmina straat. Daar heb ik onlangs een controle meegemaakt. De agent sommeerde een autobestuurder te stoppen en de autobescheiden te tonen. Deze gaf geen gehoor aan het bevel, waarbij de inspecteur erbij gehaald werd. De inspect begaf zich naar de auto en de bestuurder mocht zijn weg vervolgen. Dit was geen goed voorbeeld voor de ondergeschikten. In mijn beleving zijn deze agenten voor schut gezet door de inspecteur. Bij deze controle waren er ook veel voertuigen waarvan de standaard verlichting niet volgens de regels was. Compleet rijdende kerstbomen, en rijdende discotekenen. Sommige wagens zonder kenteken. Deze voertuigen werden niet aangehouden hetgeen erop lijkt dat de macht bij het volk is.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.