zaterdag, april 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameU-20 voetbalselectie Suriname verliest ook met 3-0 tegen Trinidad & Tobago

U-20 voetbalselectie Suriname verliest ook met 3-0 tegen Trinidad & Tobago

-

Does Travel - naar Suriname

De nationale U-20 voetbalselectie van Suriname (Natio) heeft donderdag ook de derde wedstrijd in de U-20 voetbalkampioenschap van de Concacaf verloren tegen Trinidad & Tobago. De Surinamers verloren na een 0-0 ruststand met 3-0.

Na een rustige eerste helft hebben de Surinamers zich laten uitspelen in de tweede helft. De jongens van Trinidad en Tobago wisten in de 64, 84 en 88ste minuut middels georganiseerd spel te scoren.

De jongens van Natio hebben na 3 wedstrijden 14 doelpunten tegen en 0 voor. Bekijk hier de hoogtepunten van de derde wedstrijd.