Man aangehouden op verdenking van poging verkrachting 14-jarige jongen

8
Verdachte aangehouden door Korps Politie Suriname
Archieffoto: Verdachte aangehouden door Korps Politie Suriname.

De 26-jarige Guyanese man M.P., is donderdag door de politie van Geyersvlijt in verzekering gesteld wegens poging tot verkrachting van een 14-jarige jongen. Dit feit zou zich woensdagavond hebben voorgedaan aan de Twee Kinderenweg in Suriname.

Een zus van de jongen betrapte de verdachte met haar jongere broer bij de badruimte op het achtererf. Volgens het slachtoffer kwam de verdachte ter plaatse en vroeg of hij gebruik mocht maken van het toilet. De jongen bracht hem naar het achtererf, waar het toilet is.

Daar vergreep de verdachte, die onder invloed van alcohol verkeerde, zich aan de minderjarige jongen en probeerde hem onder bedreiging te verkrachten. De zus kwam op dat moment naar buiten en betrapte de man samen met haar broertje.

Na de ontdekking zocht zij hulp, waarna de verdachte de plaats heeft verlaten. Gaande het onderzoek werd de man aangehouden op verdenking van diefstal. Naderhand bleek, dat het om dezelfde verdachte ging, die een minderjarige probeerde te verkrachten.

Donderdag bij de voorgeleiding bleek, dat de man illegaal in het land vertoefd. Hij is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.


8 REACTIES

 1. Laten ze nu alleen maar criminelen uit Guyana naar Suriname komen
  Is dit de bedoeling van de regering die continu bezig is met haast alleen maar Guyana.
  gemodereerd

 2. Dagelijks lees je berichtjes in de suri media, over hoe geweldig het wel niet is in Guyana vanwege de olievondsten.

  Waarom zijn er dan zoveel Guyanezen in suri, als het land zo goed draait?
  Ze komen nog steeds binnen, vermoorden je voor een gamba, stelen als raven, zijn behoorlijk agressief en nu ook nog seksueel misbruik.

  De politie heeft het hartstikke druk, maar een razzia houden bij alle pensions, bars op ziek naar illegalen is aan te bevelen.
  Gooi het maar op een effort om mensenhandel tegen te gaan.
  Ook de bemensing van de backtrack-route uitbreiden met militairen en douane.

  De meeste criminele activiteiten geschieden door illegalen. Wie bewijs heeft dat het niet klopt, mag deze hypothese onderuit halen.
  gemodereerd

 3. @gyu, lees goed. De man is illegaal in su. Wat heeft de regering ermee te maken?
  gemodereerd

 4. Gyu dat dacht ik ook toen jullie vanuit suriname hier naar toe kwamen. wat mij betreft gaan jullie allemaal terug hoor
  gemodereerd

 5. ik denk beide waren lekker bezig en die zus was the game breaker! en die zus gaf al het schuld aan die guyanese .. niet eerlijk! je broertje is 14 en geen 61 hij weet wat hij doet. Zelf kinderen van 4 jaar zijn ver met spel computers. Je broer is gewoon gay en je moet het accpeteren. Niet zo lullig doen. Al de domme opmerkingen van de mensen hier die denken dat een 14 jarige onschuldig is. Denken jullie zelf na ton jullie 14 waren, hoe verstandig waren jullie toen? dit is 2022. Doe normaal man! ik snap dat het strafbaar is maar surinaamse jongens van 14 jaar lijken op 20. Het kan zijn dat die man dacht dat hij ouder was. Graag het verhaal van beide kanten bekijken.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.