Vader en zoon dood bij schietpartij aan de Redidotistraat

4
Vader en zoon dood bij schietpartij aan de Redidotistraat

Bij een schietpartij donderdag aan de Redidotistraat in Suriname, zijn twee personen om het leven gekomen. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het zeer waarschijnlijk gaat om een familiedrama, waarbij een vader en zijn zoon om het leven zijn gekomen.

Wat er zich exact heeft afgespeeld op het woonadres is nog niet duidelijk. Verschillende eenheden van de Surinaamse politie, waaronder de Forensische Opsporing, zijn op moment van schrijven ter plaatse bezig met het onderzoek.

De redactie van Waterkant.Net verneemt verder dat er vermoedelijk door de vader op de zoon is geschoten, waarna de man de hand aan zichzelf sloeg. Dit is echter nog niet bevestigd.

Zodra er meer bekend is wordt dit bericht aangevuld.

UPDATE: Volgens KPS woordvoerder Milton Bisschop gaat het om een incident waarbij vader en zoon het leven hebben verlaten. De zoon was op bezoek bij de vader. Kort daarna hoorden omstanders twee knallen en werden vader en zoon levenloos aangetroffen. Uit het voorlopig onderzoek is het niet uitgesloten dat er sprake is geweest van moord en zelfmoord. Dat zal het deskundig rapport uitwijzen zegt Bisschop.

Het gaat om de 36-jarige Renato B. en zijn 17-jarige zoon Danique B. 


4 REACTIES

  1. Leuke jongeman. Zag er ook vrij vlot uit. Mooie hind jongen. Wat zal er in die vader zn kop gevaren zijn?? Of is het per ongeluk??
    Erg voor de familie
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.