zondag, december 10, 2023
HomeOnderwerpenMaatschappij1 voor 12 koopt voeding voor lege Esther Stichting

1 voor 12 koopt voeding voor lege Esther Stichting

-

Does Travel & Cadushi Tours

Stichting 1 voor 12 heeft dinsdag voedingsmiddelen gekocht voor de Esther Stichting in Suriname. Dit nadat voorzitter Louis Vismale van 1 voor 12 met de situatie van het tehuis werd geconfronteerd, tijdens het leveren van brood.

De situatie werd hem voorgehouden door een medewerker van de keuken. Terstond besloot hij het tehuis te voorzien van voedingsmiddelen en schafte goederen ter waarde van SRD 5.000 aan.

Om 09:00u in de ochtend konden de keukenmedewerkers starten met de voorbereidingen van de warme maaltijd. De voedingsmiddelen werden rond 12.00u geleverd bij de Esther Stichting. De 1 voor 12-voorzitter vraagt zich af hoe laat de bewoners van het tehuis zouden eten.

Vismale vindt het triest dat het zo gaat in het tehuis. Hij doet een beroep op de instanties om de controle bij de verschillende tehuizen op te voeren. Volgens hem moet er een structurele oplossing komen, omdat de instellingen elke keer weer in problemen zitten.

De Esther Stichting telt ongeveer 80 bewoners.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

6 REACTIES
 1. De medewerkers in al deze instellingen stelen als raven onder het motto “waar je werkt moet je ook eten” . De afhankelijke bewoners van zulke instellingen zijn te bang om hun mond open te trekken.
  1Voor 12 is en blijft een goeie zaak maar meestal een druppel op de gloeiende platen.
  Ga zo voort Stichting 1 voor 12 jullie zijn de vingers aan de pols.


  Maak melding

 2. Is behoorlijk triest en schaamteloos dat de huidige regering de meest kwetsbaren in de samenleving niet eens van de eerste levensbehoeften kan voorzien. Alleen maar mooie woorden van prudent beleid en wo set eng. Het enige waarin de huidige regering uitblinkt is family and friends, snoepreisjes en grondroof. Wat grondroof betreft overtreft de ABOP elke voorgaande regering en wat leugens en mooie woorden betreft is de VHP kampioen.


  Maak melding

 3. Stichting 1 voor 12 betekend veel voor de Surinaamse gemeenschap, ik ben blij dat ze er zijn.
  Schandalig dat zij die zich zo verrijkt hebben (en dat zijn er genoeg) geen oog hebben voor het leed en de armoede in het land.
  Wat zij niet beseffen,.. op gestolen goed rust geen zegen, eerder een vloek!


  Maak melding

 4. Heel erg triest. Ook kindertehuizen nemen geen kinderen meer omdat het dure grap is en de staat hft de gelden verminderd en donateurs kunnen ook niet meer helpen. Zoveel moeders zoeken hulp, ik hoop dat ze hun kinderen niets aandoen. Moeilijke tijd om kind te voeden.
  Triest dat we zo omgaan met onze burgers


  Maak melding

 5. Hulde aan de heer Vismale en de Stichting die hij vertegenwoordigt. De hulp die hij biedt komt recht uit zijn hart en is niet alleen als de camera’s draaien.


  Maak melding

 6. debby , jij bent geen Surinaamse ,dus jij zal nog geen stuiver geven aan de stichting 1 voor 12 , , en Surinamers zijn niet jou burgers , ze zullen jou uitkotsen , wij willen geen paarse stront in ons land , debby jou paarse vrienden die de oorlog verklaart hebben tegen ons het Surinaams volk zullen spoedig gewist worden met een druk op de delete knop


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES