maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidLeiding KPS brengt dank uit aan COVID-19 brigade

Leiding KPS brengt dank uit aan COVID-19 brigade

-

Does Travel - naar Suriname

De leiding van het Korps Politie Suriname, heeft op dinsdag 14 juni haar erkentelijkheid uitgesproken aan het Nationaal Leger, het Korps Penitentiaire Ambtenaren, de Economische Controle Dienst en de dienst Arbeidsinspectie.

Deze ketenpartners hebben in de vorm van de COVID-19 brigade, een enorme bijdrage geleverd bij de handhaving van de COVID-19 maatregelen, meldt de Surinaamse politie.

De aanwezige vertegenwoordigers van deze ketenpartners vonden de onderlinge samenwerking een waar genoegen en benadrukken dat deze samenwerking in elk ander verband zal worden voortgezet.

De COVID-19 Brigade, formeel het COVID-19-coördinatieteam van het Korps Politie Suriname (CCT-KPS), werd op 8 maart 2021 in het leven geroepen om de maatregelen tijdens de coronacrisis in Suriname te handhaven

Ze bestaat uit leden van de politie, penitentiaire ambtenaren, het leger, het BOG, de Economische Controle Dienst, de Bestuursdienst en de arbeidsinspectie. Hiervoor vormde de handhavingstaak regulier politiewerk.

Minister van Justitie en Politie, Kenneth Amoksi, voltrok de installatie met de overdracht van tien voertuigen aan toenmalig korpschef Roberto Prade, die de voertuigen vervolgens ter beschikking stelde aan Henry Seedorf, de commissaris van het CCT-KPS.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE
  1. Ja Moks-Aleisi, omdat jij ongeschikt bent en dus niet weet waar je voor verantwoordelijk bent, moest Krishna Mathoera ingrijpen en een dergelijke commissie instellen teneinde zaken in goede banen te leiden. Shame on you!


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES