zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan dood aangetroffen in pand aan de Ladesmastraat

Man dood aangetroffen in pand aan de Ladesmastraat

-

Does Travel - naar Suriname

In een pand in het centrum van Paramaribo, is het levenloos lichaam van een persoon vanmorgen aangetroffen. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om een man.

Zijn lichaam werd aangetroffen nabij een woning aan de Ladesmastraat in Suriname. Er zijn mogelijk sporen van geweld op het lijk aangetroffen. Het onderzoek moet uitwijzen of er hier sprake is van een misdrijf.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam ter obductie in beslag genomen. De zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten van de Surinaamse politie.

UPDATE: Het slachtoffer zou enkele dagen terug mishandeld zijn door een tot nog toe onbekende man. Hij werd na de mishandeling naar zijn woning gebracht. Een buurtbewoner die de man niet zag, alarmeerde de politie. De politie kwam poolshoogte nemen maar vertrok weer.

Vandaag werd de man in dezelfde houding als eerder aangetroffen door de buurtbewoner, die de politie weer alarmeerde. Toen de politie ter plaatse arriveerde bleek dat hij dood was.

De verschillende onderzoeksteams zijn in stelling gebracht om de zaak verder te onderzoeken.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Alléén kommer en kwel daar in het land, en de overheid doet nagenoeg
  geen ene klootte man.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. Is er hier niet sprake van mis communicatie of dat de dienstdoenders hun wer niet hebben uitgevoerd!!!!!


  gemodereerd
 3. Lees: dat hier sprake is van mis communicatie of dat de dienstdoenders hun werk bij de eerste contact niet goed hebben uitgevoerd!!!!!


  gemodereerd
 4. Natuurlijke doodsoorzaak? Aangezien na optie dati wan Sranan sabi, lijkt het.


  gemodereerd
 5. Als onze politie niet eens in staat is om vast te stellen dat iemand niet meer leeft, nadat ze door een buurtbewoner zijn gebeld dat er iets mis is met een buurman, vraag ik me af waar ze eigenlijk goed in zijn? Waarschijnlijk alleen in hun salaris ontvangen, terwijl ze te belazerd zijn om het werk, waar ze voor betaald worden, te doen.


  gemodereerd
 6. komt omdat verdomd die paarse rotte appels nog niet verwijderd zijn bij kps , en die amoksi is van de abob , wassenneus hij is een ndp-er nou dan weet je dat die paarse rotte appels gewoon verder kunnen luieren


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES