donderdag, februari 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOvervallers winkeliersechtpaar maken 100.000 SRD, 5.000 Euro, 5.000 USD en voertuig buit

Overvallers winkeliersechtpaar maken 100.000 SRD, 5.000 Euro, 5.000 USD en voertuig buit

-

Does Travel & Cadushi Tours

Twee criminelen hebben in de nacht van woensdag op donderdag 9 juni rond 05.30u een gewapende overval gepleegd op een supermarkt aan de A.L. Waaldijkstraat in Suriname.

De daders hebben daarbij een winkeliersechtpaar en een arbeider in hun diepe rust overrompeld, gekneveld, mishandeld en beroofd.

De daders verschaften zich toegang tot het pand via het dak. Ze hebben een dakplaat verwijderd en via de vliering zijn ze het pand binnengedrongen. Eenmaal binnen overrompelden zij de slachtoffers.

Twee van de slachtoffers werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. Ze liepen barstwonden op aan hun hoofd. De buit betreft 100.000 SRD, 5000 Euro, 5000 USD en een Toyota Ractis.

De rovers lieten de slachtoffers gekneveld achter. Het voertuig, waarmee zij na de daad de plaats verlieten is aan de Vulcanostraat onbeheerd aangetroffen. De politie van Nieuwe Haven werd ingeschakeld, die de aangifte heeft opgenomen.

Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Caribbean Party

10 REACTIES
 1. Vanwege het kas roof schandaal bij de Centrale Bank van Suriname en de hoge stortingskosten houden heel veel ondernemers en vermogende burgers hun geld thuis. De hoge bedragen die de rovers binnen enkele minuten binnen kunnen halen stimuleert hun om deze werkwijze voort te zetten. De regering zou daarom met een inkeer regeling moeten komen om ondernemers en andere burgers die gelden thuis hebben bewaard in de gelegenheid te stellen deze weer te storten bij de bank. De banken moeten dan verplicht worden de bedragen te accepteren zonder hierover stortingskosten in rekening te brengen.
  Daarnaast lijkt het mij goed om de straffen fors te verhogen en werkkampen op te zetten waar criminelen leren om te werken.


  gemodereerd
 2. elke winkel heeft camera’s?
  deze toevallig niet?
  raar allemaal weer


  gemodereerd
 3. Directeur zonder bedrijf
  Dus daarom heb je geen bedrijf.
  De overvallers zijn via het dak binnen gekomen.
  Normaliter heb je daar geen camera op staan.
  Altijd makkelijk als toetsenbord ridder de populaire figuur uithangen.


  gemodereerd
 4. Eerlijk gezegd lijkt het allemaal niet geloofwaardig. Wel veel geld zeg. En wanneer je toch al zoveel geld hebt, waarom geen inbraakalarm en camera bewaking. Het wordt de dieven gewoon te gemakkelijk gemaakt!!
  Eigen schuld dikke bult………..


  gemodereerd
 5. Denise 10 juni 2022 Bij 16:28

  Lukt niet. De 4% regeling is weliswaar “afgeschaft” maar er zijn nog steeds limieten aan wat je kunt storten. Verder is de ondervraging over de oorsprong van het geld tot in het absurde doorgevoerd. Als je je bankstel verkoopt aan iemand omdat je een nieuw bankstel wilt kopen en de persoon betaald je in USD dan moet je bij de bank aantonen hoe die persoon aan die dollars is gekomen. Het is nog steeds vrijwel onmogelijk om je cash geld af te storten. Rovers weten dat dus ze pakken nu niet alleen winkeliers en handelaren. Iedereen die een iets grotere woning heeft en wat luxere woning is potentieel een mogelijk slachtoffer. Puut omdat de kans dat er cash in huis is groot is. Waar voorheen bij een beroving vaak sprake was van een inside job of een tip is dat niet meer zo. Iedereen loopt nu gevaar om dit te overkomen.


  gemodereerd
 6. als deze twee opgepakt worden zijn ze rijp om ze in de ongebluste kalk put te deponeren , een postzegel is niet nodig


  gemodereerd
 7. dikkedeur ze waren niet in de winkel maar in het woongedeelte , dus niet raar he , en vindt jij niet dat deze klojo’s die ook nog grof geweld gebruiken en de slachtoffers ook nog knevelen recht van leven hebben


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES