donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieThuis bij politieman gestolen spullen teruggevonden in woning in zelfde straat

Thuis bij politieman gestolen spullen teruggevonden in woning in zelfde straat

-

Does Travel & Cadushi Tours

Een politieman in Suriname, die afgelopen maandag slachtoffer werd van inbraak in zijn woning, heeft de gestolen spullen kort daarna teruggevonden in een andere woning in zijn straat. Twee mannen zijn hiervoor dezelfde dag nog aangehouden.

Na de ontdekking van de inbraak in zijn woning aan de Thurtinestraat in Wanica, deed de agent navraag bij zijn buren. Na bekomen informatie van een buurtbewoner stuitte hij op zijn gestolen spullen en wel in een woning in dezelfde straat.

De Surinaamse politie werd ingeschakeld en na onderzoek werden de 23-jarige L.K. en de 20-jarige R.H. dezelfde dag nog aangehouden. De mannen hebben toegegeven dat ze de spullen uit de woning van de agent hebben gestolen.

Het gaat om diverse spullen zoals mobiele telefoons, een laptop, een hogedruk reiniger, gereedschap en een portemonnee met daarin 1.500 euro. De mobiele telefoons en het geld werden niet teruggevonden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

4 REACTIES
  1. Hoe komt een agent aan 1500euro in zijn portemonnee…ik wist niet dat agenten zoveel verdienen in Suriname…misschien een kans op onderzoek door collega’s???


    Maak melding

  2. mark , je weet toch dat die mapei met vele Euro’s zat te strooien ( dus zwarte piet bestaat nog) toen hij bij jullie daar in Nederland was , hoe kwam hij aan die Euro’s , en mark zolang er paarse rotte appels in het korps kps zitten zal dit niet onderzocht worden


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES