donderdag, maart 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieThuis bij politieman gestolen spullen teruggevonden in woning in zelfde straat

Thuis bij politieman gestolen spullen teruggevonden in woning in zelfde straat

-

Does Travel

Een politieman in Suriname, die afgelopen maandag slachtoffer werd van inbraak in zijn woning, heeft de gestolen spullen kort daarna teruggevonden in een andere woning in zijn straat. Twee mannen zijn hiervoor dezelfde dag nog aangehouden.

Na de ontdekking van de inbraak in zijn woning aan de Thurtinestraat in Wanica, deed de agent navraag bij zijn buren. Na bekomen informatie van een buurtbewoner stuitte hij op zijn gestolen spullen en wel in een woning in dezelfde straat.

De Surinaamse politie werd ingeschakeld en na onderzoek werden de 23-jarige L.K. en de 20-jarige R.H. dezelfde dag nog aangehouden. De mannen hebben toegegeven dat ze de spullen uit de woning van de agent hebben gestolen.

Het gaat om diverse spullen zoals mobiele telefoons, een laptop, een hogedruk reiniger, gereedschap en een portemonnee met daarin 1.500 euro. De mobiele telefoons en het geld werden niet teruggevonden.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

4 REACTIES
  1. Hoe komt een agent aan 1500euro in zijn portemonnee…ik wist niet dat agenten zoveel verdienen in Suriname…misschien een kans op onderzoek door collega’s???


    gemodereerd
  2. mark , je weet toch dat die mapei met vele Euro’s zat te strooien ( dus zwarte piet bestaat nog) toen hij bij jullie daar in Nederland was , hoe kwam hij aan die Euro’s , en mark zolang er paarse rotte appels in het korps kps zitten zal dit niet onderzocht worden


    gemodereerd
  3. Agent verdachte van zijn eigen geld.
    1500 eurtjes in een Alladin portemonnee
    Toverlamp?????


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES