zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieControle vreemdelingen bij grote appartementencomplexen in Paramaribo

Controle vreemdelingen bij grote appartementencomplexen in Paramaribo

-

Does Travel - naar Suriname

Leden van de afdeling Trafficking in Persons (TIP), de Vreemdelingendienst en het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) en Midden (RBTM) hebben op dinsdag 7 juni controle werkzaamheden uitgevoerd in twee grote appartementencomplex op twee afzonderlijke locaties in Paramaribo.

Bij deze controles die voortvloeien uit het Zero Tolerance veiligheidsbeleid welke het Korps Politie Suriname (KPS) onlangs heeft afgekondigd, zijn er merendeels vreemdelingen aangetroffen. Deze werden gecontroleerd op hun status van verblijf in Suriname.

Degenen wiens verblijfsperiode is verstreken, kregen voor deze keer een waarschuwing en zijn middels een oproepbriefje van de politie aangezegd om hun zaken bij de afdeling Vreemdelingendienst van de politie in orde te gaan maken.

De afdeling Vreemdelingendienst zet verder de controle van de administratie van zo een appartementencomplex voort, teneinde na te gaan of er een degelijke registratie van de bewoners plaatsvindt. De leden van de afdeling TIP houden het wakend oog op TIP gerelateerde situaties die aangetroffen kunnen worden.

Deze acties zullen in de komende periode onverkort worden voortgezet. Aan de vreemdelingen wordt gevraagd zoveel mogelijk hun verblijf documenten in orde te maken om tijdens deze controle werkzaamheden ongerief te voorkomen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. dus de vreemdelingen worden beschermd die niet de juiste papieren hebben , en deze klojo’s zijn de criminelen , de instanties die dit nu controleren zijn paars , die vreemdelingen zijn trouwe stemmers op de ndp en dat willen ze zo houden


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES