vrijdag, april 19, 2024
HomeNieuws uit SurinameBEP-delegatie bezoekt Chinese Ambassadeur in Suriname

BEP-delegatie bezoekt Chinese Ambassadeur in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Een delegatie van de partij BEP, onder leiding van voorzitter Ronny Asabina, heeft afgelopen woensdag een bezoek gebracht aan de Ambassadeur van China in Suriname, Z.E. dhr Han Jing.

Het hoofddoel van deze ontmoeting was het uitdiepen van de jarenlange vriendschappelijke relatie tussen de politieke partij (BEP) en de Communistische Partij van China (CPC). De samenwerking tussen de twee partijen is dateert uit 2007 en onder andere gebaseerd op broederschap, gelijkheid, wederzijds voordeel en respect, alsook geen inmenging in elkaars interne aangelegenheden. 

Voorzitter Asabina benadrukte dat de BEP nog steeds staat achter de One China Politics. Het voorgaande houdt o.m. in dat Taiwan niet als zelfstandige Staat erkend zal worden en de BEP dus geen formele banden zal onderhouden met bedoeld land. De BEP heeft land en het volk van China bedankt voor hun noeste arbeid en bijdrage aan de ontwikkeling van ons geliefd land. In dit kader is verwezen naar de hulp en ondersteuning die in het kader van de heersende en verwoestende watersnoodsituatie en -ramp door China aan de Surinaamse regering is aangeboden.

De BEP-delegatie heeft de wens te kennen gegeven uit te kijken naar een technische commissie die de overeenkomst nader moet uitwerken in concrete en meetbare acties ten voordele van beide partijen. 

De ruimte voor uitwisselingprogramma’s op verschillende gebieden tussen de beide partijen is benadrukt door ambassadeur Han Jing. 

Conform de uitkomsten van het overleg zal de BEP  de ondersteuning die verlangd wordt in een document vervatten en via de geëigende kanalen doen toekomen aan de leiding van CPC.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
 1. zo zie je maar weer dat de bep een kontenkruiper is van de ndp , echt mensen die bep waren jaknikkers toen ze samen met de ndp regeerden , en nu zitten ze in de oppositie en ja hoor verlaat de ndp de zaal dan verlaat als schoothondje de bep ook de zaal
  asabina jij zal nu al chinees kunnen praten en schrijven?? , maar ook jij met jou peb houden van dictatorlanden , jullie , ja bep ook jullie hebben ons in de armoede gebracht
  en de ndp spant een kort geding aan bij de rechter en ja hoor de bep sluit zich aan
  bep jullie zijn geen politieke partij maar gewoon meelopers van de paarse club


  gemodereerd
 2. communistische partij en dan zeggen “gebaseerd op broederschap, gelijkheid, wederzijds voordeel en respect”

  alle kenmerken van wat een communistische partij dus niet is
  narcistisch en egocentrisch en onderdrukking komt meer in de buurt van een communistische partij
  een partij die voorop staat bij onderdrukking van het volk
  lachwekkend stukje weer


  gemodereerd
 3. BEP is natuurlijk vrij om vriendschapsrelaties aan te gaan met de CPC van China. Maar BEP heeft niet het recht om namens Suriname te spreken als het gaat over de buitenlandse politiek van Suriname. BEP heeft b.v. niets te vertellen of de Surinaamse regering wil bemoeien in de binnenlandse aangelegenheden van China of de One China Politics wil aanhangen of niet.


  gemodereerd
 4. Beide partijen zijn hebberig, en alleen uit op geld, zonder respect voor flora en fauna.
  Zo erg, dat ze bijna op elkaar lijken


  gemodereerd
 5. De kern van het artikel is dat de heer Asabina van de BEP ondersteuning vraagt van de Chinese ambassadeur om diverse projecten uit te voeren. De ambassadeur zegt aan Asabina dat hij het verzoek zal doorsturen naar China. Niet zo slim van Asabina, omdat China niet buiten de regering om zaken gaat doen met de BEP. Als ze dit honoreren krijgen ze de NDP. PALU en andere partijen op hun stoep. De BEP kan zich beter concentreren op de rijkdom van het binnenland. Waarom geen projecten ontwikkelen in de hout en goud sector in plaats van te gaan bedelen?


  gemodereerd
 6. Zoek iq video Malawi op youtube, of kijk naar de link, als wk het toelaat.

  https://youtu.be/I0DJlSqlmEw

  Het is een hele business en ze verdienen dik met deze ‘video boodschappen’. Zulke praktijken voeren de snesi’s uit.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES