Schoolleiding schakelt politie in wegens verkrachting leerlinge (15) door buurman

4

De directeur van een school in Suriname schakelde woensdag de politie van Paramaribo in, nadat een 15-jarige leerlinge vertelde dat zij op zaterdag 7 mei, ruim een maand terug, verkracht is door een buurman.

Volgens het slachtoffer kreeg zij een lift aangeboden, waarna zij toestemde en met hem meereed. De bestuurder bracht haar achter de Cultuurtuinlaan en verkrachtte het tienermeisje in de auto.

Nadat de schoolleiding woensdag hiervan op de hoogte werd gesteld, schakelde de directie terstond de politie in. Het verder onderzoek is overgedragen aan Jeugdzaken.


4 REACTIES

 1. Lift geaccepteerd? WAAROM?? I si te joe gridie foe rij wagie toch? Het zal wel niet de eerste keer zijn dat deze balhaar dit doet.

  Ik weet dat het moeilijk kan zijn om erover te praten, en dat het even kan duren voor zo’n slachtoffer dit meldt. Is het angst? Is er een achteraf een belofte niet nagekomen? Hier moet grondig onderzoek naar worden gedaan.

  Waarom beseffen vele jongeren niet, dat als je leert, je best doet, een aanbod faciliteert waar veel vraag naar is, dat je wel 2-3 auto’s kunt kopen, en zo vrij als een vogel kunt leven? Hardwerken, that’s all.
  gemodereerd

 2. Over de buurman zullen we het allemaal wel eens zijn maar dit kind is ook behoorlijk stom.
  Je kan niemand op dit gebied vertrouwen. Maar hij woont naast ons, maar we kennen hem zo goed en al zo lang, hij doet altijd klusjes voor een ander, hij is een goed mens.
  En jij bent stom, leren jullie het dan nooit?????????????????? moeten dingen jullie eerst overkomen
  gemodereerd

 3. niemand is te vertrouwen je buurman
  mannen die geen moraal hebben!!!
  dit vindt ik zo erg wat er gedaan wordt met jonge meisjes en jongens!!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.