dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAanvraag bezoekerspasjes gedetineerden en arrestanten nu gedigitaliseerd

Aanvraag bezoekerspasjes gedetineerden en arrestanten nu gedigitaliseerd

-

Does Travel - naar Suriname

Het Openbaar Ministerie in Suriname wenst het volgende aan te geven: Vanwege de covid-pandemie werd het bezoek aan arrestanten in cellenhuizen en gedetineerden in inrichtingen stopgezet.

Gelet op de versoepeling van de maatregelen van overheidswege is besloten dat het bezoek wederom zal worden toegestaan. Eén gedetineerde heeft recht op bezoek van vier personen en één arrestant op twee personen.

Burgers kunnen slechts op vertoon van een bezoekpas een arrestant of gedetineerde bezoeken. Om de samenleving tegemoet te komen heeft het Openbaar Ministerie de mogelijkheid gecreëerd om nu via haar website (www.openbaarministeriesuriname.org) digitaal een bezoekpas aan te vragen. Na de aanvraag zal de burger via een whatsapp-bericht geïnformeerd worden over de goedkeuring of afkeuring van zijn/haar aanvraag.

Deze bezoekpas is strikt persoonlijk en zal samen met een identiteitsbewijs getoond moeten worden bij het cellenhuis en/of de inrichting.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. Na so we digitaliseer? Via whatsapp??? Really. Waarom wordt er geen mail gestuurd ter bevestiging? Bazo kaart: , nooit aangekomen achteraf.

    Whatsapp zelf is geen open bron maar de software die ze gebruiken wel, en elke open bron heeft een achterdeur, waar je naar binnen kunt gluren, bij interesse.

    Wat een amateuristisch besluit. Degene die de servers vd Surinaamse overheid beheert, zal goed verdienen ah doorverkopen vd verzamelde data, waardoor mensen weer gespamd gaan worden op hun mobiel met rommel reclame..

    Cirkel of life..


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES