donderdag, april 11, 2024
HomeNieuws uit SurinameSLM genoodzaakt vluchten naar Amsterdam en Miami te schrappen

SLM genoodzaakt vluchten naar Amsterdam en Miami te schrappen

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij Surinam Airways heeft bekend gemaakt dat zij genoodzaakt is om een viertal vluchten te annuleren. Als reden daarvoor noemt de maatschappij ‘veranderde marktomstandigheden en acute disruptie in het vliegschema

Het gaat om twee vluchten naar Amsterdam en twee vluchten naar Miami te weten:

PY993 / 994 ➔ 08 juni 2022 ➔ Amsterdam – Paramaribo v.v.
PY993 / 994 ➔ 10 juni 2022 ➔ Amsterdam – Paramaribo v.v.
PY421 / 422➔ 11 juni 2022 ➔Paramaribo – Georgetown – Miami v.v.
PY421 / 422 ➔ 14 juni 2022 ➔ Paramaribo – Georgetown – Miami v.v.

“Momenteel werkt Surinam Airways hard aan een herstructureringsplan om de maatschappij een positieve toekomst te bieden.
Voor de getroffen passagiers wordt zoveel als mogelijk naar een passende oplossing gezocht. Passagiers worden op dit moment door Surinam Airways benaderd en kunnen kiezen voor een nieuwe vertrekdatum, een voucher en/of indien mogelijk een omboeking” zegt het bedrijf in een persbericht.

opening
Fernandes Express
BODO Party

16 REACTIES
 1. Slm is allang ter ziele. Suriname heeft directeur uit Nederland laten halen, die verdient gewoon makkelijk zn geld. Hij weet dat vorige besturen er een zooitje van gemaakt hebben. Tenslotte is slm internationaal gezien een clown.


  gemodereerd
 2. Dat lap en plak werk komt echt als geklungel over. En meneertje ontvangt hoervoor meer dan 10.000 euro per maand voor. Gekker moet t niet worden.


  gemodereerd
 3. This company is so much in the red….if this were a privately funded company, it would have been forced to declare bankruptcy….but when you are kept on life support by tax payers money, you can be inefficient for years, you can be in the red for years, you have have major debts and still be saying, “restructuring plan for a positive future.” Who do you think you’re fooling?


  gemodereerd
 4. Maar wat is de reden??
  Waarom de de Haan dan niet zelf in Su????
  Deze regering is een ramp vr Su


  gemodereerd
 5. debby , jij durft niet van 15 hoog een duikvlucht te nemen , paarse vogels kunnen vliegen dus


  gemodereerd
 6. regering nu per direct de slm failliet laten verklaren , en zorg dat u op een of andere manier het gepotte geld weer in de staatskas komt


  gemodereerd
 7. Gebed zonder eind. Lijkt wel alsof er nu eindelijk amen kan zeggen. Jammer, jammer!! Onze natio trots.


  gemodereerd
 8. Debby vuile paarse rat. Die 100 miljoen dollar schuld is toch ontstaan tijdens de NDP regeerperiode 2010-2020?

  Ga je mond met zeep water spoelen.

  Ik rust
  Djamoe


  gemodereerd
 9. De SLM had al geen goed imago, het vertrouwen zal nu alleen maar afnemen. Dat jarenlange graaien en mismanagement leidt uiteindelijk tot de ondergang.
  En dan te bedenken dat jarenlang vrijwel elke vlucht volgeboekt was.
  Wat een amateurs daar met ook nog een duur betaalde Nederlander aan het hoofd.
  Het bedrijf is gewoon leeggezogen. Surbabwe zit vol met asima’s.


  gemodereerd
 10. Er zijn nog dommies die graag goedkope tickets naar Duuriname kopen. Dus er stroomt nog geld binnen bij de slm. Al die geleende bedragen ad overheid, en deze helpt hun eigen en ENIGSTE luchtvaartmaatschappij niet? Waarom is dit, dat is de hamvraag!?

  Aangezien het nieuwe, maar vooral ook de oude schuldeisers zijn die geld lenen aan Duuriname, WAAR BLIJFT AL DIT GELD? Waar zijn de zichtbare acties die genomen worden? En dan bedoel ik niet de vergaderingen, uitjes, goedkope pakketten verkoop, hulp vragen aan Nederland, moederdag pakketjes, of gebruik maken ve programma die werkt met een ‘open bron’ source, EN NIETS KOST. De door mij omschreven zaken kosten geen miljoenen €$.

  PE A MONI DE, 40 jaar terug, 30 jaar terug, 20 jaar terug, 10 jaar terug, EN NU?

  Vluchtgarantie, was het hè, een aantal dagen terug?! Rectificeer noh, WK. Want we versprei fake news.

  Hihihi hahaha, ik stond er bij en ik keek ernaar.


  gemodereerd
 11. @Debby
  10 jaar wanbeleid is niet meer te herstellen. Bouterse bestelde een heel goed deal met Airbus voor een zogoed als nieuwe A330 af en heeft bijna een jaar betaalt voor een B777 die nooit echt commercieel gevlogen heeft. Dit omdat Bouterse droomde van een dreamliner.

  Een al ingezet proces om binnen de Airbusfamilie een verbeteringsslag te maken werd adhoc door Bouterse afgezegd . De A340 was ook nog eens verkeerd ingezet in de deal met Tui fly en is kapot ingeleverd wat nog eens miljoenen achteraf blijkt te kosten.

  Bij overname was SLM als kapot alleen duurt het altijd even voor dat dat echt door dringt. een nationale luchtvaartmaatschappij is immers nationale trots.
  Een nationale luchtvaartmaatschappij zonder eigen vliegtuigen en enorm veel personeel met veel praatjes.

  Als de Haan deze klus voor euro 10.000 plus wat emolumenten komt doen dan is hij duidelijk niet van het noodzakelijke gewicht om CEO te spelen. Wie pinda’s betaalt krijgt apen.


  gemodereerd
 12. Slm wordt failliet verklaard. Doorstart onder de naam trusten wings. Alle ballast overboord ook politieke benoemingen.bv l.b.


  gemodereerd
 13. Goed te begrijpen dat de vluchten naar Amsterdam worden geschrapt. Door personeelstekorten zijn de wachtrijen op Schiphol onvoorspelbaar: te weinig begagevafhandelaars en beveiliging. Het management van Schiphol heeft onderaannemers tegen elkaar uitgespeeld en uitgemolken.
  Helaas wordt in het artikel niet vermeld wat de exacte reden van het schrappen van deze vluchten is. Daardoor krijgt misschien SLM de schuld toegeschoven. Als het Schiphol zijn chaos is, kijk eens naar de regionale velden in Nederland. Groningen -Eelde (EHGG) heeft geen problemen met personeelstekort, voldoende goedkope parkeerplaatsen, korte inchecktijden, snelle afhandeling door duane en de SLM zal daar met open armen worden ontvangen.
  Persoonlijk hoop ik dat de SLM een gezonde toekomst heeft en blijft bestaan.


  gemodereerd
 14. Hiervoor ontvangt De Haan € 12.000 per maand. En geen haan vanuit de regering hoor je kraaien over deze misstanden. Poppenkast.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES