zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMajoor politie aangehouden op verdenking seksueel misbruik 11-jarig meisje

Majoor politie aangehouden op verdenking seksueel misbruik 11-jarig meisje

-

Does Travel - naar Suriname

De majoor van politie O.W., te werk gesteld op een politiebureau in Paramaribo, is dinsdag door Onderzoek Personeelszaken (OPZ) in verzekering gesteld op verdenking van seksueel misbruik van een minderjarig meisje.

Volgens de politie is het kind dat hem beschuldigd van misbruik, een zusje van de schoondochter(*) van de politieman. Deze schoondochter deed aangifte bij de politie.

Na de aangifte werd de zaak overgedragen aan OPZ, die op haar beurt na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie de politieman in verzekering stelde. Het onderzoek duurt voort.

(*)in een vorige versie van dit bericht was, op basis van gesprekken met de politie, abusievelijk vermeld dat het ging om een zusje van de vrouw van de verdachte. Dat is echter niet het geval. Het gaat om een zusje van de schoondochter van de politieman.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. een majoor als politie ?? , raar majoor is een militaire rang of is hij mp , maar dat terzijde als deze klojo dat meisje seksueel misbruikt heeft en het bewezen is , moet men dit onmens kelen , verdomd blijf met je poten af van kinderen , majoor ze moeten jou pijn laten lijden


  gemodereerd
 2. Het is een feit, er zitten veel rotte appels bij KPS! Geen enkele overheidsinstantie is zo vaak negatief in het nieuws.
  Moks-aleisi, alle mini-sters- en Chanwa slapen rustig verder….


  gemodereerd
 3. Weer 1 tje die zijn p..nis niet binnensbroek kan houden !
  Waarom aangifte, hebben de familie geen touw en hoge
  boom op het erf ???

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. Waarheen met deze agenten???
  Voor deze gasten moet de straf dubbel zijn. Hij moet het volk beschermen niet vernietigen.


  gemodereerd
 5. Bos die naam. We hebben recht te weten wie ons beste kameraad is! Fucking pedo. Wordt tijd dat er een openbare lijst gemaakt wordt van deze beesten.


  gemodereerd
 6. lastig,deze agenten mute weer gescreent worde.de ene onder inspec s gay n vermoord,makte misbruik vn jonge mannen.deze majoor s e pedofiel.aleen maar schande.


  gemodereerd
 7. Majoor van politie? Kan niet waar zijn, ofwel?
  Alweer een van de rotte appels dus. Mocht de beschuldiging op waarheid berusten dan moet deze man na/tijdens het uitzitten van zijn straf hulp zoeken bij een psycholoog/psychiater.


  gemodereerd
 8. Mocht ’t waar zijn, dan is er zeker iets mis in zijn bolletje daarboven. Of spelen er meerdere zaken (alcohol of drugs). Hoop echt dat het niet waar moge zijn. Anders is zijn hele carrière naar de maan.


  gemodereerd
 9. debby , het zijn jou vrienden die dit doen , maar nibte zal wel weer door de paarsen in gezet worden want zij krijgt pedofielen ook vrij , is al vaker gebeurt dat nibte pedofielen vrij krijgt

  en debby jou club de ndp vindt het prachtig dat venezuela met hulp goederen hier is gekomen , nou debby die hulp goederen waren bestemd voor de arme bevolking daar , maar hij die dictator laat zijn eigen volk verrekken , wij het echte Surinaams volk ( ndp-ers zijn geen Surinamers) willen die hulp goederen niet van die dictator , opzouten met die gasten


  gemodereerd
 10. Wat is hier gebeurd? Deed de grote zus alsof dr neus bloedde? Is de belofte aan de 11 jarige gemaakte niet waargemaakt?

  Waarom is het kind niet bij de ouders, de hoofd schuldigen in dit verhaal!?!?

  Heeft de ‘majoor’ een historie van dit soort gedrag? Is het een viespeuk, die tussen z’n nemen geamputeerd moet worden?

  Iedereen is schuldig tot het echte verhaal boven water komt. Integriteit is iets wat de meeste Surinamers niet meekrijgen in hun opvoeding. Hosselen om morgen te overleven, zo gaat men te werk. Zowel klein als groot, maakt zich hier schuldig aan.

  (Typisch voorbeeld: gezin 4 jongens, waarvan 3 op basisschool. Buurvrouw roept 3 basisscholieren en vraagt ze of ze tegen betaling voor haar willen harken, tuinvuil willen ruimen etc. Ze krijgen te eten, drinken en geld. De niet werkende moeder vindt het prima, dus ze komen een aantal keer ‘klussen’. Ze wonen in een huis, zonder stromend water en stroom. Elke gelegenheid die de jongens vinden komen ze naar klusjes vragen, totdat moeder een vriend vindt, en weer zwanger wordt. Duku de no dus ze mogen niet meer klussen voor de buurvrouw. Wel komen ze haar nog vragen of ze de mobiel van hun moeder mogen opladen bij de buuf thuis. Nadat een gezinslid die illegaal in Nederland verblijft een zwart baantje vindt en een mazzel voor ze stuurt, ziet de buuf ze niet meer langskomen, terwijl ze elke dag langs haar huis moeten om naar school te gaan. Als zij de buuf zien groeten ze niet eens meer. Ze lopen straal voorbij. Dit is de mentaliteit van Surinamers. Ma owee a go slecht baka aanga den dan buuf no wan jep den, te do kon aksi sani, dan ga je horen)

  Zie het resultaat, kijkend nd bevolking.


  gemodereerd
 11. Zeer irrelevant en verwarrend voor de lezer “ zusje van schoondochter = toch ook zijn schoondochter!!. Zusje van zijn vrouw. Correctie, toch niet het zusje van zijn vrouw. VERMELD GEWOON EEN 11 Jarig kind!! Dat is de essentie!!!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES