woensdag, november 29, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieOndernemer klemgereden door auto's, beschoten en beroofd van ruim 60.000 euro

Ondernemer klemgereden door auto’s, beschoten en beroofd van ruim 60.000 euro

-

Een 30-jarige ondernemer is dinsdagavond beroofd van meer dan 60.000 euro, 800 SRD, twee halskettingen, een mobiele telefoon en belangrijke documenten. Dit gebeurde iets voor 21.00u aan de Bomaweg in Suriname, toen auto’s plotseling voor en achter hem stopten.

Hij reed over de voormelde weg toen zijn voorrijder, een grijs gelakte Toyota Vitz, plotseling krachtig afremde. De ondernemer die achter de Vitz reed, moest daarbij ook keihard remmen om een aanrijding te voorkomen.

Op hetzelfde moment werd de ondernemer door een zwart gelakte Toyota Blade, waarin drie mannen zaten, van achteren klemgereden. Één van hen stapte uit en schoot gericht op de auto van de ondernemer, maar het slachtoffer werd niet geraakt. Er is een koper kleurig projectiel op de auto van de aangever aangetroffen, dat later door de politie in beslag is genomen.

De criminelen maakten onder bedreiging een bruine tas en een blauwe plastic zak met geld en sieraden buit. In de bruine tas had de benadeelde 1.000 euro, 800 SRD, een zaktelefoon en belangrijke documenten bewaard. In de blauwe plastic zak zaten twee halskettingen en ruim 60.000 euro. Deze zak was naast de zitting van bestuurder geplaatst.

Na de daad stapten de verdachten in hun voertuig en reden richting de Kameelbrug. De politie van Santodorp werd ingeschakeld en ging voor onderzoek ter plaatse. Het slachtoffer verklaarde dat hij ondernemer is en dat hij geld overmaakt naar het buitenland. Dat is de reden dat hij met het groot geldbedrag in zijn auto reed.

Het vermoeden bestaat dat ook de grijze Toyota Vitz, waarvoor de ondernemer moest remmen deel uitmaakt van de roversbende. Beide voertuigen zijn na de daad met een hoge snelheid weggereden. Het onderzoek duurt voort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

14 REACTIES
 1. De vraag is: waar onderneemt deze 30 jarige ondernemer precies in en hoe wisten de rovers dat zo’n broekie zoveel euros en gouden sieraden in zijn auto had liggen?
  gemodereerd

 2. Dat is verraden werk. Wat moet hij echter met €60000 in contanten, dat zou de politie ook eens moeten onderzoeken.
  gemodereerd

 3. Verhaal is helemaal niet geloofwaardig. Als je al voorhands weet dat sur een criminele staat is, waarom loop je dan met zoveel geld en ‘s-avonds ook nog. Dan ben je wel dommer dan een ezel, want een ezel stoot zich niet voor twee keer voor z’n kop. En deze ezel wist al lang om met zoveel geld op pad is vragen om problemen en dat velen al hem voor zijn gegaan. Zaak stinkt met mogelijke oplichting verzekeringen.
  Deze hufter gewoon opsluiten.
  gemodereerd

 4. Dit is een doorgestoken kaart, hoe weten deze ” LULLEN” dat
  de ondernemer met zoveel geld reist ??? (Inside story)
  Opsporen en zonder enig vorm van proces, met de vissen laten
  zwemmen in de Surinaamse rivier!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 5. Poeh Poeh, riekt naar een inside job.
  Degenen die hem de euro’s hebben betaald, zijn ze weer gaan ophalen.
  Deze ondernemer heeft droge ogen. Hoe durf je met zoveel geld rond te rijden? Had dan geïnvesteerd in beveiliging.
  Alweer leergeld betaald.
  gemodereerd

 6. duidelijk het zijn bekenden van de ondernemer , op zo’n manier zouden ze dat niet doen bij een gewone auto want misschien viel er dan niets te halen , amoksi slaapt nog steeds
  gemodereerd

 7. Als je deze boeven wil vangen moeten jullie post gaan vatten bij een auto dealer en in suriname moet men ook vragen vanwaar ze met dat geld komt om zo een dure auto aan te schaffen want dat doen die agenten niet of de minister van justitie auto.s worden aangeschaft met gestolen geld in Nederland gebeurt dat wel er moet onderzoek komen van hoe ze aan de dure auto.s komen .vooral als het contant is aangeschaft ook op afbetalingen waar zijn al die adviseurs van de ministers niemand komt op het idee om dat te gaan onderzoeken het crimineel gedrag houd maar niet op
  gemodereerd

 8. Eigen schuld, met 60.000 euro lopen terwijl er overal criminelen rondlopen, jij bent bouta of brunsi toch niet? Alleen bij hun wordt er niet geroofd of gestolen want die criminelen zijn te bang of zijn een onderdeel daarvan.
  gemodereerd

 9. Heeft hij geen bankrekening, dat hij contant geld over wil maken naar het buitenland. Zeer onwaarschijnlijk verhaal
  gemodereerd

 10. @Cantuloupe, je weet toch dat su’s vaak domme ezels zijn ? Als je zoveel geld soms hebt, huur je toch een beveiligingstransport in ? Of het was hem te duur, of hij had er niet genoeg geld voor. Alleen in su kunnen ezels zich 10 keer stoten.
  gemodereerd

 11. Ik ben moe vN deze berichten hoor.

  Waar komt het geld vandaan? Kande a sma san pai eng a moni, sen sma foe go tek eng baka..

  Geen integriteit, geen moraal, geen scrupules
  gemodereerd

 12. Voor een land met relatief weinig inwoners, waar mensen geen valuta verdienen, waar men makkelijk kan traceren waar bijv. het geld vandaan komt, door nd serienummers te kijken, dan kan het toch niet zo zijn, dat dit haast elke dag gebeurd?

  Medewerker vd bank, waar het geld is gehaald, de beveiliger, cambio medewerker? Mi ne begrijp a san dies sref srefi niet
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES