vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieNederlandse delegatie van Justitie en Veiligheid bezoekt president Santokhi

Nederlandse delegatie van Justitie en Veiligheid bezoekt president Santokhi

-

Does Travel - naar Suriname

Een delegatie van Justitie en Veiligheid uit Nederland heeft donderdag een bezoek gebracht aan president Chandrikapersad Santokhi.

De delegatie bestond onder andere uit de directeur van Justitie en veiligheid van Nederland en de korpschef van politie Amsterdam. Van de Surinaamse zijde waren aanwezig, waarnemend korpschef, minister en de directeur van Justitie en Politie.

Er zijn werkafspraken gemaakt die op korte termijn zullen worden gerealiseerd. Het staatshoofd meldt dat deze samenwerking een gevolg is van de hernieuwde samenwerking tussen Suriname en Nederland.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
 1. amoksi begrijpt er niets van , dus Nederlandse delegatie ga maar naar huis , want wat u ook hier zal brengen aan kennis , hier in Suriname zullen ze het niet in hun opnemen , laaggeschoold en werken gaat hen al moeilijk af


  gemodereerd
 2. Hier heb ik lang opgewacht!!!!! En nu kijken of su een beter imago krijgt. Komop surinamers, laten we hieraan meewerken.
  Ik ga in iedergeval door met mijn investeringen in su!


  gemodereerd
 3. Surinamers moeten niet 1 fout maken en denken dat Nederland met Surinaamse belangen bezig is. Nederland is met haar enige eigen belangen bezig in Suriname en Suriname moet goed uitkijken dat ze kralen aannemen en weer een kolonie van Nederland worden.

  Nederland plukt alle Surinamers uit, ook de Surineds en hun belangen in Suriname wordt heel goed gevolgd door de Nederlandse Ambassade in Suriname. Ze vinden redi moesoes die ze wat euries geven en voor hun aan de slag gaan om die zaken te weten die ze willen hebben. Hiermee maken de Surineds gewoon skeer en dit gaat weer ten goede van Surinamers.

  Surinamers u bent gewaarschuwd, Onze eigen mensen/redi moesoes worden door Nederland betaald om ons arm te maken.

  U bent gewaarschuwd. Deze Suri”s, redi moesoes, verkopen hun eigen landgenoten/Surineds voor een paar grijpstuivers. Deze Suri’s likken de billen van de krom bakka bakra’s.


  gemodereerd
 4. Suri staat al jaren op numero uno, ranking doorvoer coke.
  Het enige land op aarde waar een bij verstek veroordeelde drugsdealer is gekozen tot president. (Nog een ranking).
  Plus… het enige land ter wereld waar een veroordeelde moordenaar v journalisten nog vrij rond loopt.
  In principe moet suri op de allerlaatste plek ranking persvrijheid staan, omdat de veroordeelde al 50jr vrij rond loopt, pfffff.

  Dus… lange inleiding (moest effe) suri kan alle hulp gebruiken.


  gemodereerd
 5. Chan doe maar nu je best en regel alles goed want in de komende verkiezing ga je toch niet winnen. Maar zo help je het land en de nieuwe frisse regering en president die straks aan de macht komt en voor het volk werkt. Ons land heeft de een nieuwe machtige jonge president nodig. Een president die niet op kosten van het volk leeft, reist, geniet. Die niet in de business class reist , die niet met een helicopter naar districten gaat. Maar gewoon een eenvoudig mens is. Net als wij. .. zo een president wensen we. En vooral geen nepotisme !


  gemodereerd
 6. Suriname moet steeds vooruitkijken. Alleen achterlijke mensen kijken steeds achteruit. In Suriname is een sterke justitiële apparaat hard nodig en is samenwerking met deskundigen buiten Suriname welkom. Ik heb wel grote twijfels in de deskundigheid van de ABOP ministers. Ik vraag mij af wanneer de president de incompetente ABOP/PLministers gaat ontslaan. Er zijn genoeg andere deskundigen in Suriname. ABOP clowns horen thuis in een circus.


  gemodereerd
 7. Die fasant hier ziet ze echt vliegen, wijst veel met z’n vinger, maar voert zelf geen klap uit. Voert een innerlijke strijd met zijn slavernijverleden. Zou me niks verbazen als ie op een flatje in de bijlmer steun zit te trekken….
  Anyway,… Suriname als ontwikkelingsland, kan alle hulp en steun van Nederland gebruiken want, er is op geen enkel gebied enige ontwikkeling te zien, wel heel veel achteruitgang, verpaupering, verloedering en vervaging van normen en waarden.
  In veel Afrikaanse landen is het beeld niet veel anders…..sarie torie….


  gemodereerd
 8. Aanvulling: de haat- liefde verhouding die ik heb met mijn geboorteland word veroorzaakt door awaries die elke ontwikkeling, hoe klein ook, tegenhouden of tegenwerken.
  Daarnaast is er ook een ander soort zonder enige kennis, visie of leiderschap over het paard getild en op cruciale posten geplaatst. In de wereld bestaat geen enkel land die op dergelijke wijze tot ontwikkeling is gekomen. Wie er een weet, mag het zeggen….
  i rest my case.


  gemodereerd
 9. Nederland doet er verstandig aan om de navelstreng met dat corrupte, criminele landje, definitief door te knippen.

  Louter veroordeelde, politieke, drugscriminelen en massamoordenaars delen daar de lakens uit.

  Roven, stelen, liegen, bedriegen, frauderen en oplichten zit diep in de genen geworteld.

  Dus Nederland……laat ze lekker in hun eigen sop gaarkoken.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES