donderdag, december 7, 2023
HomeNieuws uit SurinameZIEN: Santokhi en Brunswijk maken doelpunt op nieuw kunstgrasveld

ZIEN: Santokhi en Brunswijk maken doelpunt op nieuw kunstgrasveld

-

Does Travel & Cadushi Tours

President Chandrikapersad Santokhi en vicepresident Ronnie Brunswijk hebben op vrijdag 27 mei te Beekhuizen een multipurpose kunstgrasveld in gebruik genomen. Als openingsactiviteit hebben beide functionarissen vriend en vijand verrast door elkaar te assisteren en een doelpunt te maken. Een filmpje daarvan (hierboven te zien) gaat viraal op sociale media.

Het kunstgrasveld is een landelijk initiatief van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport, in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) en gefinancierd door het Staatsolie Sportfonds.

Santokhi gaf aan dat sport voor de regering een belangrijke plaats inneemt. “Deze regering heeft nieuwe beleidsinzichten met betrekking tot het nationaal gericht sportbeleid, waarbij de decentralisatie van sport in ons land, prioriteit zal genieten”.

Landelijk zijn reeds 26 van zulke sportvelden opgezet. Er resten nog 3. Deze sportvelden zijn multifunctionele accommodaties ten behoeve van diverse groepen binnen de gemeenschap, om sport en recreatie op een hoger niveau te tillen.

Het staatshoofd riep de buurtbewoners op om dankbaar gebruik te maken van deze accommodatie, maar om bovenal zorgvuldig ermee om te gaan. Dit zodat generaties lang hiervan gebruik kunnen maken.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

10 REACTIES
 1. een een–tweetje op het veld gaat hen goed af , maar in de politiek zie je weinig van dit soort dingen , misschien gaat nu hun ogen open voor samenwerking


  Maak melding

 2. In het buitenland worden massaal alle kunstgrasvelden wegens gezondheidsproblemen, weggehaald en suriname introduceert het juist. We hebben zulk gunstig klimaat maak gewoon kunstgrasvelden die onderhouden worden….zo creëer je ook werkgelegenheid voor jongeren uit de buurt


  Maak melding

 3. Sportveld voor wie??
  Hoe moeten ze ernaar toe??
  Bus kunnen ze niet betalen.
  Mensen hebben geen tijd voor sport. Kijken om te overleven met 3 baantjes.
  Dit soort zsken zijn niet voor Pres en VP.


  Maak melding

 4. Dit soort zaken in het leven kunnen ervoor zorgen dat leiders gaan inzien dat ze samen moeten werken, waar de ene leider vd coalitieregering niet de bal in het doel trapt voor een doelpunt, maakt de superieur het werk uitmuntend af.

  Samen Werken Samen Sterker, Het Gaat Om De Algemene Belangen Van Land En Volk

  De politieke leiders vd coalitieregering zijn dienaren van het volk, dan moeten ze goed onthouden. Ze zijn daar niet gekozen voor hun eigen belangen, nogmaals voor de Algemene belangen van de Surinamers en Suriname, ook internationaal.


  Maak melding

 5. het blijkt dat kunstgras het beste in warme landen toegepast kan worden , bij warmte is het kunstgras soepel , maar bij koude temperaturen is kunstgras enigszins hard


  Maak melding

 6. Chan Chan Chan de nyam a bal. me taigi!

  Y sjie a goal san man meki!

  Chan de nyam a bal!

  Sranan de iem bun ano na Chan, Chan O Set In, Me. Taigi! Luku Fa A Nyam a bal.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES